Kako se danas osećate?

Prezirao sam i ja, ali stvarno je znalo nekad da bude dobro i za psihu i za fizis.

Nikad nisam prešao 90kg.

Inače, mozak ima oko 1,3 kilograma, tako da ti to možeš da oduzmeš od svoje težine lagano.

Osećam se da sam iskidao na proslavi kako sam se skockao, pevačica sve vreme trči ka meni da pjeva hehehe u pogrešnu jazbinu si zašla!

Kume brate brige me prate gazi me život ko stari drum!

Baš se osećam usamljeno u poslednje vreme, nekako se osećam kao da ni prijateljima nisam prioritet, nekako kao da se svet dešava negde tamo a ja sam u nekom sobičku sam sa sobom. Baš sam i osetljiv i sve me pogađa.. Kao da sam u nekom vakumu i tako lebdim dok oko mene pucaju vatrometi i vrvi sve, a ja sam kao duh. Baš neki odvratan osećaj (socijalizujem se ja ali ne toliko kao ranije) Baš mi trebaju neki novi ljudi i motivišuća energija.

Kao kuče kada ga izvedu u šetnju, tako ja kad izađem u park i osetim vazduh posle 18 h u četiri zida..

Ljudi sanjao sam da sam trans žena i da se zovem Iris 😂😂 Hahahah kraj, morao sam ovo da podelim xD Lepa smeđokosa rasna žena, mada sam morao da se umijem dva tri puta da vidim da li sam na planeti zemlji uopšte. Idem da nastavim da spavam..

Bio sam danas da se slikam za novi pasoš; uvek ispadnem katastrofa na slikama za lična dokumenta... Neka lokalna radio stanica cepa narodnjake.. Uđem u kabinu i napravim uvežbanu facu kad krene sa radija ... Ja sam intergalaktik i tako me uhvati neki grč... Očekujem najveći užas od slike.. :( Karma je kučka :(

Back