Offtopic

Neki zaista ne mogu da ukapiraju da su provaljeni. To je prosto Mala, isproziva, indirektno izvređa, pa onda pruža ruku pomirenja, šalje pp sa tom sadržinom, pravi se nevešta, pa onda ponovo tu i tamo baci po koju prozivku. I tako u krug. Sreća pa sam sa dotičnom raskrstio nakon prve takve poruke. Niti se ko ovde zakopčava na leđima, niti je rođen juče, tako da ono... dajte malo pristojnosti i doslednosti. Ne znam samo šta se time postiže, osim što se pokušava da se bude "faca" bez pokrića i neke preterane zrelosti.

Molim vas da se smirite. @Mala Nemoj stalno izigravati žrtvu. Stalno dobijam tvoje prijave kako gomilu postova smatraš pretnjom, a nije baš da i ti ćutiš. Ko kome ne odgovara, neka ga jednostavno ignoriše, bez prozivanja. Ostalo će se brisati.

Djole, ne znam kako se raskrsti sa nekim sa kim nemas nista? Fascinantno razmisljanje.
Koliko se secam, ti si mene isprozivao a da nisam znala zasto, sem sto sam napisala da su ti komentari necitljivi, to je moja konstatacija, niko ne mora da se slozi s tim, a narocito da se uvredi. Svi ste tako osetljivi, a mene napadate od kada sam dosla ovde i to vam je ok.
Smatram da nema razloga za bilo kakav hejt, kad se ja nadjem uvredjena, onda je to sala, a kad se drugi nadju uvredjeni onda je to posve razumljivo. Pa, nije. Ali nema razloga da se ne komunicira normalno.

@Milos ovo veceras je i Arsenic prokomentarisao kao pretnju upucenu meni, nisam samo ja tako razumela.

Last edited:
Da se vratimo offtopicu. Interesantna ova opcija na forumu koju nisam do sada upotrebljavao, a služi za banovanje forumaša (podešavanje zabrane pisanja) po temi, trajno ili privremeno. :)

Back