Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Maja započela pripreme za pze24 u velikom stilu! Ipak je ona naša najnagrađivanija pevačica! 🤣🤣

Screenshot_20231126_000105_Instagram.webp

Attachments

• Screenshot_20231126_000112_Instagram.webp
    Screenshot_20231126_000112_Instagram.webp
    86.2 KB · Views: 11
Jel na PZE dozvoljavaju ili ne da se nosi brendirana garderoba na kojoj se vidi naziv ili logo?

Instagram mi je preporučio ovaj niški bend, zvuce zanimljivo. Mogli bi da se ispromovišu na PZE. Svakako bolje od onog Gihta Joce Ajkule

Nisam mnogo pratio ovu temu,jer se zna koliko pesama prijavilo na konkurs?

@Labi Ja sam pisao kao listu onoga što znamo do sada, za većinu se nagađa.

UPDATE DECEMBAR 2023.

Neki sigurni neki potencijalni učesnici:
1. Mc Stojan
2. Marko Mandić
3. Breskvica (Anđela Ignjatović)
4. Maja Nikolić
6. Filip Baloš
7. Sestre Gobović
8. Mira
9. Izvođač "X"
10. Nadia (Nađa Terzić)
11. Fillari
12. Hristina

13. Julija

Tračevi / špekulacije: Mirna Radulović, Tamara Todevska, Zorja je pod znakom pitanja i dalje, iako je davno izjavila da će se prijaviti. Buč Kesidi, Teya Dora, Iva Lorens, Bojana Stamenov. Ema Radujko se nije prijavila i demantovala je.

Instagram mi je preporučio ovaj niški bend, zvuce zanimljivo. Mogli bi da se ispromovišu na PZE. Svakako bolje od onog Gihta Joce Ajkule

Super zvuče, mogli bi da se prijave.

Razmišljam da apstiniram od informacija jer mislim da će mi pozliti kad krene sezona.

@Labi Ja sam pisao kao listu onoga što znamo do sada, za većinu se nagađa.

UPDATE DECEMBAR 2023.

Neki sigurni neki potencijalni učesnici:
1. Mc Stojan
2. Marko Mandić
3. Breskvica (Anđela Ignjatović)
4. Maja Nikolić
6. Filip Baloš
7. Sestre Gobović
8. Mira
9. Izvođač "X"
10. Nadia (Nađa Terzić)
11. Fillari
12. Hristina

13. Julija

Tračevi / špekulacije: Mirna Radulović, Tamara Todevska, Zorja je pod znakom pitanja i dalje, iako je davno izjavila da će se prijaviti. Buč Kesidi, Teya Dora, Iva Lorens, Bojana Stamenov. Ema Radujko se nije prijavila i demantovala je.

Super zvuče, mogli bi da se prijave.
A gde ste našli Bojanu Stamenov i Tamaru Todevsku? Mislim da su sjajan izbor, ali bukvalno nigde nema pomena o tome na netu?

A gde ste našli Bojanu Stamenov i Tamaru Todevsku? Mislim da su sjajan izbor, ali bukvalno nigde nema pomena o tome na netu?
Za Bojanu se tračarilo na ovoj temi, Todevska je rekla da postoji mogućnost da se prijavi za Srbiju, ima i intervjuu o tome na Novoj S.

Za Bojanu se tračarilo na ovoj temi, Todevska je rekla da postoji mogućnost da se prijavi za Srbiju, ima i intervjuu o tome na Novoj S.
Bojana Stamenov je izjavila da bi učestvovala samo ukoliko ne bi prolazila kroz PZE, već direktno da je izaberu, što otpada pošto je PZE konkurs u toku, a Tamara Todevska je onako usput izjavila da bi učestvovala i za Srbiju, kao što da ne, bez ikakve konkretne priče o tome. Mislim da bzv širite te spiskove sa svakim ko pomene Evroviziju u bilo kom kontekstu. Jedina je Breskvica konkretno izjavila i luda Maja, od koje naravno nema ništa pošto nikada nije imala pesmu. Pomalo je već i smešna, ali opet volim da je vidim. Ove neke "etno" sestre, zaboravio sam im prezime, ili Filari i ekipa iz istog plemena koji su tu već par godina, mislim sa tu ne treba pridavati mnogo značaja takođe...

Ja se uvek vraćam na tu 2006-tu godinu i tu Beoviziju. Bilo je toliko zvezda i toliko hitova, i tako se nekako ozbiljno pričalo o tome i pristupalo. Autori, pevači. Festival u dvorani. To je toliko bilo posećeno i gledano pre svega. Pesme su bile kvalitetne. Bila je čast pratiti to. Išli smo na Evroviziju da pobedimo i svi su pravili pesmu za to. Ovo danas mi izgleda kao neka "samo-promocija" nekih nepoznatih bendova, polu-poznatih "pevača". To su neke Angelline koje nisu u stanju vokalno da se sastave. Tijane Dapčević sa nekim pesmama koje je Leontina izvadila iz fioke zapečaćene pre 20 godina. Gomila nekih nebitnih likova koji su tu da popune program za vreme "piš pauze". Nemamo ozbiljnog pevača na festivalu, koncept, kvalitet. Nije mi jasno zbog čega je to tako? :(

Last edited by a moderator:
Mogla bi Ivana Boom da dođe, nisu joj nešto uspješne ove solo pjesme i nema nekog hajpa oko sebe, taman da se to prodrma

Status
Not open for further replies.
Back