Jao meni je muka od tih "Chegi" varijanti. Tako bih voleo da bude zvučnijih imena...Afirmisana imena na PZE: Tića Dapčević, CHEGI svadbarski bend i Hurricane sa ali ekspresa
Što više podrumara to bolje
Super zvuče, mogli bi da se prijave.Instagram mi je preporučio ovaj niški bend, zvuce zanimljivo. Mogli bi da se ispromovišu na PZE. Svakako bolje od onog Gihta Joce Ajkule
Hvala od srcaNavijam za Stojana![]()
A gde ste našli Bojanu Stamenov i Tamaru Todevsku? Mislim da su sjajan izbor, ali bukvalno nigde nema pomena o tome na netu?@Labi Ja sam pisao kao listu onoga što znamo do sada, za većinu se nagađa.
UPDATE DECEMBAR 2023.
Neki sigurni neki potencijalni učesnici:
1. Mc Stojan
2. Marko Mandić
3. Breskvica (Anđela Ignjatović)
4. Maja Nikolić
6. Filip Baloš
7. Sestre Gobović
8. Mira
9. Izvođač "X"
10. Nadia (Nađa Terzić)
11. Fillari
12. Hristina
13. Julija
Tračevi / špekulacije: Mirna Radulović, Tamara Todevska, Zorja je pod znakom pitanja i dalje, iako je davno izjavila da će se prijaviti. Buč Kesidi, Teya Dora, Iva Lorens, Bojana Stamenov. Ema Radujko se nije prijavila i demantovala je.
Super zvuče, mogli bi da se prijave.
Za Bojanu se tračarilo na ovoj temi, Todevska je rekla da postoji mogućnost da se prijavi za Srbiju, ima i intervjuu o tome na Novoj S.A gde ste našli Bojanu Stamenov i Tamaru Todevsku? Mislim da su sjajan izbor, ali bukvalno nigde nema pomena o tome na netu?
Ne diraj mi Giht!!!Instagram mi je preporučio ovaj niški bend, zvuce zanimljivo. Mogli bi da se ispromovišu na PZE. Svakako bolje od onog Gihta Joce Ajkule
Bojana Stamenov je izjavila da bi učestvovala samo ukoliko ne bi prolazila kroz PZE, već direktno da je izaberu, što otpada pošto je PZE konkurs u toku, a Tamara Todevska je onako usput izjavila da bi učestvovala i za Srbiju, kao što da ne, bez ikakve konkretne priče o tome. Mislim da bzv širite te spiskove sa svakim ko pomene Evroviziju u bilo kom kontekstu. Jedina je Breskvica konkretno izjavila i luda Maja, od koje naravno nema ništa pošto nikada nije imala pesmu. Pomalo je već i smešna, ali opet volim da je vidim. Ove neke "etno" sestre, zaboravio sam im prezime, ili Filari i ekipa iz istog plemena koji su tu već par godina, mislim sa tu ne treba pridavati mnogo značaja takođe...Za Bojanu se tračarilo na ovoj temi, Todevska je rekla da postoji mogućnost da se prijavi za Srbiju, ima i intervjuu o tome na Novoj S.