Petar
Ekspert
Šta je ovo, umiremMOberta
Šta je ovo, umiremMOberta
Mislim da je Veronica iz Hrvatske učestvovala ranije, iz Rusije se ne sećam da je zapravo učestvovala.Veronika
Tražili ste - gledajte.
Inače, ono je bio Mrmov post iz teme Poslovi, legendarna izjava.
Što jes, jes.Ja baš i nisam, ali OK, neka. xd
jeste valjda na Miloševom ruskom izdanju?Mislim da je Veronica iz Hrvatske učestvovala ranije, iz Rusije se ne sećam da je zapravo učestvovala.
Meni deluje da je samo komentarisala pesme.jeste valjda na Miloševom ruskom izdanju?
Ako ste proverili podatak, ja se izvinjavam pošto govorim iz glave.Učestvovala je Miloševa Veronika, čini mi se jednom ili dva puta.
"Afera Snežana i 7 patuljaka" genijalnoooo, ne mogu prežaliti što ranije nisam bio ovdeNisam znao da je divljala na HR forumu, ovde je isto bila uspešna damica. Ali ne znam da li je odstranjena u aferi Snežana i sedam patuljaka ili je sama pobegla?
Čekaj da čuješ o drami sa Aleksandrom Radović na KPOP izdanju."Afera Snežana i 7 patuljaka" genijalnoooo, ne mogu prežaliti što ranije nisam bio ovde![]()
Sama je pobegla, kod Snežana afere je Strajker pukao, onaj pogubljeni Big Brother kome su kasnije dali ponovo neku šansu ako se ne varam, ostali su već i zaboravljeni. Bila je neka engy i liki94 što su Majsti pravile haos na 30 i nekom fsc-u.Nisam znao da je divljala na HR forumu, ovde je isto bila uspešna damica. Ali ne znam da li je odstranjena u aferi Snežana i sedam patuljaka ili je sama pobegla?
Učestvovala je Miloševa Veronika, čini mi se jednom ili dva puta.
Koji i pored toga što su svi njegovi patuljci priznali da su radili za njega on je nastavio da tvrdi da je to laž. Preteča narativa naše vlasti.I Snežana je u stvari bio Snežan odnosno Simone87.