254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Josipa i Omikron su dobili poziv da debituju. Iako znam da je Josipa učestvovala na starom forumu, ja sam to uzeo pod debitovanje na novom 😁 Pored njih dobili su poziv i Nemanja97, Milos97 i Scooby sa starog foruma.

Ja želju i ambiciju imam, ko želi dobrodošao je. Što se mene tiče ja sam svoju organizatorsku dužnost obavio i pozvao sve koje sam mogao! Ne pucam visoko zaista. :D

Pa dobro, ima ljudi koji prosto nemaju želju da preslušavaju pesme na FSC-u ili nemaju vremena za to. Svako je na forumu iz drugačijih raloga.

Ja, osim za Šampionat, nikada nisam pozivao forumaše da učestvuju. Uvek sam smatrao da ko hoće, javiće se sam. Tu polazim i od sebe, jer sam ja prvi put učestvovao na FSC-u kad mi je neka tema privukla pažnju i od tada sam uglavnom redovan učesnik.

Ali naravno, podrška za Libertin trud i želju da privuče što veći broj učesnika.

Ma pasivni su ljudi, moraš šutom u dupe da ih nateraš da se prijave zato što se nećkaju :)

Pa ljudi koji su već godinama na ovom i na prošlom forumu, a nisu zaigrali FSC, očito imaju razlog zašto nisu. Da su htjeli, već bi to uradili svakako.

• Like
Reactions: Mrm
Pa svi smo tu zbog muzike, Evrovizija je muzičko takmičenje.. Zašto neko ne bi imao želju da sluša i saznaje za neke nove pesme...
Ove što nemaju vremena i razumem, ima i njih.. Ali ima i ovih što su tu stalno, pogotovo kada počne ESC sezona pa ih opet nema na FSC-u... Ali očito imaju svoje razloge za koje mi ne znamo..

Pa svi smo tu zbog muzike, Evrovizija je muzičko takmičenje.. Zašto neko ne bi imao želju da sluša i saznaje za neke nove pesme...
Ove što nemaju vremena i razumem, ima i njih.. Ali ima i ovih što su tu stalno, pogotovo kada počne ESC sezona pa ih opet nema na FSC-u... Ali očito imaju svoje razloge za koje mi ne znamo..
Mogu da se kladim da ima forumaša koji FSC izbegavaju jer ne vole dramatični deo FSC-a.

Back