254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Ali i dalje je najlegendarnija komšinica Lidija što krade vajrles net i imala je 10 postova kao 10 Božijih zapovesti. Jedan lik sa HR foruma je to čuo i preveo te postove na izmišljeni jezik koji je sam smislio.

Ali i dalje je najlegendarnija komšinica Lidija što krade vajrles net i imala je 10 postova kao 10 Božijih zapovesti. Jedan lik sa HR foruma je to čuo i preveo te postove na izmišljeni jezik koji je sam smislio.
desing.webp

@Marko gde je ono od letos što si pravio top listu naj momenata sa starog foruma? Da vidi @Arsenic jako je dobro.

Koliko sam lud od 1 do sanjam da je Tigrica došla na Fsc i biva zabranjena jer je na svako izdanje slala Maju Nikolić. Onda je rečeno kako to nije fer, te da neko ko ima toliko nagrada da mora da ima i nagradu na Fsc-u i kako je sramota da mi glasamo ovde za podrumare, to ne bi smelo da se desi u normalnoj državi (?).

To je bila naša šefica Lidija, oduvek je bila lilikasta 😉

Back