254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Hvala Milanče. Čim dođem kući, ima da se igram 😀 Danas sam počeo na posku ChatGPT da koristim, kakva fenomenalna stvar lol već imam moto svoje nacije! 😂

Ako nemaš nameru da napadneš nekog od suseda, ne brini. :ROFLMAO: A i logično je da si najveći kao najuspešniji FSC učesnik. :p

Leo je Rusija o površini, ali po obliku i lokaciji na mapi Destrijeva država najviše izgleda kao Rusija.

Da i ja predstavim svoju državu

Rolex iz ptičje perspektive. Ovo je glavna rezidencija u kojoj obitava naša HOD Ava Karabatić i u kojoj se okupljaju najmudrije glave koje biraju našeg FSC izvođača.

Rolex država.webp

Glavni trg na kojem se običan puk prošetava. Na njemu je u prvom planu ogroman zlatni kip vuka koji je simbol naše države. U pozadini katolička crkva koja više nije u upotrebi nego samo egzistira kao podsjetnik na raspalu katolićku koaliciju

Glavni trg.webp

Sami centar najvećeg aquaparka u FSC svijetu koji je glavna atrakcija naše države. FSC predstavnik koji nam osigura finale ima besplatnu zabavu na 24 sata kao nagradu za njegov uspjeh

Aquapark.webp

Glavna banka u kojoj se čuva svo naše bogatstvo koje smo prikupili tijekom godina

Banka.webp

Glavna sudnica u kojoj se sudi našim FSC izvođačima koji su ispali u PF
Optužnica: izdaja države!

Sudnica.webp

Back