Ova Rozga prelepo izgleda, baš je Nivea žena.
Bukvalno nije mogao bolji komboPrija, Rozga i Brena zajedno pevale Hajde da se volimo.
Antologijski momenat balkanske muzičke scene.![]()
Mora, jer nažalost prodaja karata ide očajnoPicika ozbiljno uložila u kampanju, evo je i na YT iskače. Video sam da na TT pravi zanimljive videe sa prirema za koncert i čini mi se unajmila je čoveka da se bavi njenim nalogom (Neki Ivica sa tiktoka je pričao o tome)
View attachment 12942
Nije mi jasno zasto je prodaja tako slaba, a uskoro ce i ma parizeru imati reklamuPicika ozbiljno uložila u kampanju, evo je i na YT iskače. Video sam da na TT pravi zanimljive videe sa prirema za koncert i čini mi se unajmila je čoveka da se bavi njenim nalogom (Neki Ivica sa tiktoka je pričao o tome)
View attachment 12942
Mislim da se publika zasitila i namirila svoje potrebe hajpom oko Prijovićke, a publika im je skoro pa ista realno, osim baš fanatika koji vole jednu a drugu mrze i obrnuto, pa su donekle i umorni tj nisu se zaželeli nekog novog hajpa sličnog tipa, pa je Milica izvukla deblji kraj u ovoj priči i prošla loše...Nije mi jasno zasto je prodaja tako slaba, a uskoro ce i ma parizeru imati reklamu
Kako joj ide ocajno kad je vec 80% arene prodato?Mora, jer nažalost prodaja karata ide očajno![]()
U poređenju npr sa Prijovićkom, u Bg je rasprodala 3, a Milici će i ta 1 biti nepuna skrozKako joj ide ocajno kad je vec 80% arene prodato?