Offtopic

A kad se setim da su neki ljudi tokom Hurricane ere predvidjali da ce ona imati najuspesniju karijeru haha

Uvek mi je to bilo delusional i znalo se da ce jedino Sanja opstati a ove dve idu u zaborav.

Ksenija treba da se vrati SevdahBabyju da prave klub bengere i to je tako

Nije ona za turbofolk

Nisam znao da ova mala Tara ima pesme na stranom jeziku. (Pinkove zvezdice)

Picika ozbiljno uložila u kampanju, evo je i na YT iskače. Video sam da na TT pravi zanimljive videe sa prirema za koncert i čini mi se unajmila je čoveka da se bavi njenim nalogom (Neki Ivica sa tiktoka je pričao o tome)

IMG_20231206_165058.webp

Picika ozbiljno uložila u kampanju, evo je i na YT iskače. Video sam da na TT pravi zanimljive videe sa prirema za koncert i čini mi se unajmila je čoveka da se bavi njenim nalogom (Neki Ivica sa tiktoka je pričao o tome)

View attachment 12942
Nije mi jasno zasto je prodaja tako slaba, a uskoro ce i ma parizeru imati reklamu

Nije mi jasno zasto je prodaja tako slaba, a uskoro ce i ma parizeru imati reklamu
Mislim da se publika zasitila i namirila svoje potrebe hajpom oko Prijovićke, a publika im je skoro pa ista realno, osim baš fanatika koji vole jednu a drugu mrze i obrnuto, pa su donekle i umorni tj nisu se zaželeli nekog novog hajpa sličnog tipa, pa je Milica izvukla deblji kraj u ovoj priči i prošla loše...

Ja mislim da je razlog slabiji hajp oko albuma, druženje sa Karleušom.. Ne znam, žao mi je jer se zaista trudi i ulaže u karijeru.

Back