Izbori

Čeks je sina za Harvard namenio, ni manje ni više.. 🤑🤭😁
Mišoni Vacić je svake izbore "teži" barem za jedan stan.. A u realnosti ko zna koliko... 💖🙌

Ne čudi me to, već me buni zašto je izabrao da se baš sada ponovo aktivira. Ako već glumata Vučićevu drocu, mogao je i ranije...nije da nije bilo izbora u poslednjih nekoliko godina.
Zato što je SNS procenio da sada treba..
A bio je Čeks i na izborima 2022...Procenjuju koliko lista im treba za gradske, za republičke, koliko "zapadnih", koliko "istočnih"... 😌

I realno, Miško i Čeks, prođu bolje od SNS, sutra im niko ništa ne može. Nisu bili ni u vlasti, ni formalno ni neformalno..
Divota.. 💖🙌🇷🇸

cringy-cringe.gif

Ima li kraja njegovom debilizmu? :ROFLMAO:

Hoće da pridobije naklonost mladih, pa ko je za palačinke uz Harija Potera, možda mu udeli neki glas.

Uvek negde budem svestan da me od njih ništa ne može iznenaditi, a onda naletim na ovako nešto. :ROFLMAO:

Čeda je dijabola, bio i ostao. On je odavno izgubio svaki kredibilitet kao političar, a imao je potencijala.

Cedomorac nece dobiti ni 0,2%, znas i ti mrm nisi lud ili glup, njegova jedina svrha ucesca na izborima je mesto u riku i giku.
Vidim dao je i članove OIK-a po beogradskim opštinama, ne svim, ali većini, i to baš mladi 2000. ,2001. ,2002. godište.. 🤔

Mišoni ni to ne radi čak.. Mišoniju je sve do Kosova ravno.. 😂😂 Mišoni ne *ebe živu silu, Mišoni se izvalio i čeka da legnu "denjgi" za izbore koje sleduju i "napojnica" pride, za učešće na istim, od SNS-a.. Mišoni je prešao igricu, ako vam je milo čuti.. 😂😂

Biće mi mio za čuti samo momenat kada taj neandertalac završi u nekoj dobro čuvanoj psihijatrijskoj ustanovi. :sneaky:

• Haha
Reactions: Mrm
Ala Branka Stamenković "cepa" na društvenim mrežama, po listi "Srbija protiv nasilja", kao da sutra ne postoji, Branče kad se zalaufa, za dosta ne zna.. 😌🤭😂 Vučela se dobro otvorio, vidim ja, dobro je častio od narodnih para..još ako stane poslanikom, ih, di će joj kraj biti... 🤑😏👎

Last edited:
Meni je glavno pitanje oko Cedomorca hoce li ovaj put dobiti vise od 2 glasa na svom birackom mestu. Sve ostalo je manje vazno :cool:

Objavili spisak poznatih koji su pružili podršku Vučićevoj listi, a tu i dosta muzičara:
  • Lepa Lukić, srpska pevačica izvornih narodnih i novokomponovanih pesama
  • Zorica Brunclik, pevačica
  • Miroljub Aranđelović Kemiš, harmonikaš i kompozitor
  • Nada Obrić, pevačica
  • Aleksandar Saša Popović, muzičar
  • Saša Matić, pevač
  • Oliver Mandić, pevač i kompozitor
  • Aleksandar Aca Lukas Vuksanović, pevač
  • Violeta Viki Miljković, pevačica
  • Dragan Tašković, muzički producent
  • Milica Pavlović, pevačica
  • Ilda Šaulić Vučković, pevačica
  • Nikola Rokvić, pevač
  • Dragica Radosavljević - Cakana, lokalni solista izvornih tradicionalnih pesama
  • Jovana Cvetković, estradni umetnik
  • Milica Todorović, pevačica
  • Aleksandar Cvetković, pevač
  • Enes Mavrić, muzički urednik
  • Leontina Pat, pevačica
  • Branislav Krstić, muzičar
  • Mirna Radulović, pop pevačica
  • Danijel Đurić, pevač i producent
  • Milena Vučić, pop pevačica
  • Dejan Zli Lazović, pevač
  • Nemanja Đorđević, estradni umetnik
  • Mikica Antonić, kompozitor