rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Anđa da je došla sa nečim poput Budi u blizini i da je sjedila kao Naiva a da je realizacija nastupa odradila posao uz njeno lijepo pjevanje, druga bi priča bila (ne mislim da bi pobijedila Konstry, ali bolji utisak bi bio, mada je svakako 4. bila, što je vrh)

Al sve se kao polemiše hoće li se Sara pojaviti dogodine, a realno veću motivaciju ima Endži da dođe i pokaže neki napredak u lajv izvođenjima, jao možda sad ona s Konom postane inventar PzE-a 😅

Jao daa ja stvarno hoću onaj Ksenijin deo "glas stas dobro znaš da me bije dobar glas" i kako već beše!!!

Al sve se kao polemiše hoće li se Sara pojaviti dogodine, a realno veću motivaciju ima Endži da dođe i pokaže neki napredak u lajv izvođenjima, jao možda sad ona s Konom postane inventar PzE-a 😅
Pa Olivera je rekla da su joj mnogi takmicari rekli da ce sledece godine da se jos vise protrude.

Jao kad nam sledece godine Olivera uveli 45 pesama hahahha

Pa Olivera je rekla da su joj mnogi takmicari rekli da ce sledece godine da se jos vise protrude.

Jao kad nam sledece godine Olivera uveli 45 pesama hahahha
Da, ali kontam da su to bili fazon Ivona, Lift i oni neki orkestri, nešto sumnjam da je Sara došla i to rekla haha.
Ja kontam da ona sada čeka opet interni izbor.

Pa ako Konstry pobedi lol, taman da se ne troše paretine na PzE nego interni izbor da izađe sa Sarom da ko kraljica nastupi bez presije u Beogradu 2023 😁

Molim vas da se vratite temi, tj. učešću Konstrakte na Evroviziji u Torinu. O kandidatima na narednim izdanjima naionalnog izbora pišite bolje u PZE temi.

Tek sam sad video ovu obradu "Biće para"... Verovatno je trebalo da bude smešno pošto se spominje predsednik...

Back