254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Laura Pausini - Non è detto

177568d0-0c75-41f8-b712-a835da2f6873.jpg

Laura Pausini je italijanska pevačica koja je svoju karijeru započela 1993. godine kada je izbacila album "Laura", vlasnica je mnogobrojnih hitova, između ostalog mnogima je prepoznatljiva i zbog svog voditeljskog angažmana na Evroviziji 2022. godine u Turinu. Laura će se predstaviti sa pesmom "Non è detto" koja u prevodu znači "Nije sigurno".

Država: :it:
Jezik: Italijanski

Last edited:
Madilyn - Wiser
96772f7d-111a-45aa-bb40-51e5e4663d7a.jpg

Medilin Bejli Vol, poznatija kao Medilin Bejli i Medilin, je američka pevačica, tekstopisac, muzičar. Pojavila se na više TV emisija uživo u Francuskoj kako bi promovisala svoje naslovne singlove, a takođe je promovisala svoj originalni singl „Tetris“ u američkoj TV emisiji "Today" 2018. godine. Večeras će se predstaviti numerom "Wiser" kojom šalje jasnu poruku da rastanak ne mora značiti ništa nužno loše, već može služiti i kao lekcija.

Država: Sjedinjene Američke države, Vinconsin.
Jezik: Engleski

Last edited:
Martina - 69

ce6695c4-1367-4189-b160-3d4d4fab7473.jpg

Martina Jozinović je rođena u Kaknju (BIH), a nekoliko godina živela je u Beču gde je studirala nutricionizam. Svoje mesto pod zvezdanim nebom našla je u talent šou "Zvezde Granda" prošle godine gde se plasirala u finale i privukla pažnju publike. Šta to Martina želi da nam poruči svojim drugim singlom koji nosi naziv "69" saznajte sami. Koji je to tajni kod?

Država: :ba:
Jezik: Bosanski

Last edited:
Zamišljam Mrma kako otvara excel tabelicu i funkcijom SUM sabira glasove sa izbora. 😭
U Novom Goraždu sam za izbore, tako da će ovo praktično biti moguće.. 😭😂

U finalu će biti 23 pesme?
I ne mozemo glasati u polufinalu u kom ne ucestvujemo, nego samo za svoje pf?
Moram da pitam 😅

Ljudi ja se izvinjavam ja ne mogu brže, internet mi koči. Meni se ovo ništa ne sviđa sve bih u kantu pobacao. Toliko sam tehničkih poteškoća imao da ceo dan čupam kosu s glave. Ali hajde da odradim ovo do kraja. Zamolio bih forumaše koji nemaju bilo šta lepo da kažu, da se suzdrže zluradih opaski. Ja sam želeo da ispoštujem anketu, mogao sam ujutru, više mi je odgovaralo. Ako nemate šta lepo, naučite da prećutite. Neko se za nešto trudio.

Back