Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Kapiram na šta misliš naravno, ali ako neko baš želi da ide i misli da ima šanse a nije neko prezvučno ime, naravno da će da ga poljulja činjenica da dolaze dva jako aktuelna imena koja imaju bazu fanova.
Pa ok, ali možda još ima aktuelnih kandidata pored njih dve. I tako svake godine. Bez veze je i povući se i čuvati pesmu u fioci, jer ona kroz godinu, dve možda neće više zvučati dovoljno aktuelno. A i obe se pojavljuju na takmičenju prvi put, pa nemamo baš predstavu kakva im je baza fanova, jer brojke na društvenim mrežama nisu toliko merodavne, pa i oni koji imaju 10 puta više pratilaca, mogu da izgube.

Pa dobro, to stoji, šanse da je prijavila nešto tako su 99% i to je ono što ljudi žele i očekuju od nje.

ovo joj je jedina pesma u bržem fazonu, voleo bih da je nešto u ovom bržem drum n bass fazonu prijavila.

ipak mislim da je u pitanju neka balada s obzirom da joj je lakše za izvođenje, a takođe jahanje hajpa oko Džanuma.

Ja uopšte ne znam koga bih od naših "zvezda" mogao zamisliti, a da se prijavio/la na PZE, da priča o tome, da želi da ide na Evroviziju?

Pa da, i treba da koristi Džanum hajp. Imam utisak da ona baš baš puca na visoko, i verovatno je dugo radila na pesmi s obzirom da ništa skoro nije izbacivala, ne verujem da bi posle Džanuma i slave koju je osetila na svojoj koži prijavila neki pesmuljak bez nekog višeg cilja.

Last edited:
Pa da, i treba da koristi Džanum hajp. Imam utisak da ona baš baš puca na visoko, i verovatno je dugo radila na pesmu s obzirom da ništa skoro nije izbacivala, ne verujem da bi posle Džanuma i slave koju je osetila na svojoj koži prijavila neki pesmuljak bez nekog višeg cilja.
A realno sve osim Džanuma su joj "pesmuljci"

Baš zato ja imam povjerenja i u nju i u Breskvu/Zedovce jer ljudi znaju da naprave dobre pjesme i hitove. Ostaje da čujemo njihove potencijalne evrovizijske pjesme, ali sama činjenica da su se prijavili u jeku popularnosti i ne zgražaju se na takmičenje kao neki, obećava.

Izvodjac treba da igra na kartu svog najjaceg aduta , a za Teyu Doru kao izvodjaca to je ta posebna boja glasa i misticna pojava. Ne treba pratiti trendove na svoju stetu. Isto vazi i za peachy.

Status
Not open for further replies.
Back