Stefan28
Ekspert
Ni slučajno nešto tako, i sumnjam da je tako nešto prijavila.
Kad smo kod njenih drugih pesama, meni jedna od najboljih pesama koje je ona pisala.
Ni slučajno nešto tako, i sumnjam da je tako nešto prijavila.
Pa ok, ali možda još ima aktuelnih kandidata pored njih dve. I tako svake godine. Bez veze je i povući se i čuvati pesmu u fioci, jer ona kroz godinu, dve možda neće više zvučati dovoljno aktuelno. A i obe se pojavljuju na takmičenju prvi put, pa nemamo baš predstavu kakva im je baza fanova, jer brojke na društvenim mrežama nisu toliko merodavne, pa i oni koji imaju 10 puta više pratilaca, mogu da izgube.Kapiram na šta misliš naravno, ali ako neko baš želi da ide i misli da ima šanse a nije neko prezvučno ime, naravno da će da ga poljulja činjenica da dolaze dva jako aktuelna imena koja imaju bazu fanova.
In Too Deep nije drum n bassNakon In Too Deep ne bih više da nas predstavlja drum n bassa i za takve pesme je jako teško osmisliti nastup.
A realno sve osim Džanuma su joj "pesmuljci"Pa da, i treba da koristi Džanum hajp. Imam utisak da ona baš baš puca na visoko, i verovatno je dugo radila na pesmu s obzirom da ništa skoro nije izbacivala, ne verujem da bi posle Džanuma i slave koju je osetila na svojoj koži prijavila neki pesmuljak bez nekog višeg cilja.
Nije realno već tvoje mišljenjeA realno sve osim Džanuma su joj "pesmuljci"
Kako kome, volim ja njene pesme, ali drugima je uglavnom pisala bolje pesme nego sebi.A realno sve osim Džanuma su joj "pesmuljci"