Stole
Ekspert
Bukvalno u instrumentalu refrena ima delove ksksksIn Too Deep nije drum n bass
Bukvalno u instrumentalu refrena ima delove ksksksIn Too Deep nije drum n bass
Istina, ali Teya i jeste desetak godina starija + muzički obrazovanija. Vidjećemo šta nudeIpak mislim da je razlika između njih dve što je Teya Dora pronašla neki svoj autentičan zvuk, dok Breskvica leluja od Kosova do klubova.
možda primese, pesma je skroz popična.Bukvalno u instrumentalu refrena ima delove ksksks
Jao Oluja, slušao sam je kada skoro niko nije znao za Teyu. Inače ona je mnogo pesama radila i za Nikoliju. Ove dve - za koje sam se setioKako kome, volim ja njene pesme, ali drugima je uglavnom pisala bolje pesme nego sebi.
Oluja kida, verovatno prva njena koju sam slušao.
Za nekog ko "nema harizmu" publika odlično reaguje na nju.Teya je sjajan autor, ali kao izvođač niti je vokalno izvanredna (što nije ni tako bitno danas), ne odaje utisak ni da je neki performer, niti je pokretna harizma. Džanum je postala planetarno popularna, nažalost, jer su po TikTok-u svi uz tu pesmu kačili sve vesti i informacije o 03. maju, a ovde je išla 3 meseca u udarnom terminu svakog vikenda kao soundtrack za Južni vetar.
Jelena Pajić nedostaje na spiskuSpisak
Skoro sigurni
Breskvica
Filip Baloš
Fillari
Hristina
Ivan Simić
Julija
M.ira
Marko Mandić
MC Stojan
Nadia
Sestre G*b*vić
Svoje
Teya Dora
x
?
Bojana Stamenov + bend
Iva Lorens
Ivan Jegdić
Luka Rajić
Mirna i Nera Radulović
Zorja
Nigde nije rečeno da "nema harizmu", niti da se uspeh nje i pesme pripisuje tragediji već da je to, nažalost, iniciralo da pesma ode viralno van granica Balkana, pesma je to svakako zaslužila. Kod nje mora da se poklopi da je pesma takva da će je ona izvesti maksimalno u skladu sa njenim mogućnostima i da nastup zakuca za ekran. Nadam se da je pesma više Džanum, a nikako Atamala.Za nekog ko "nema harizmu" publika odlično reaguje na nju.
https://vm.tiktok.com/ZM66JX8q4/
I da, jeste pesma tad najviše krenula da se deli, ali ne bi bilo koja pesma ostala toliko zapažena, te nije u redu pripisati ceo njen uspeh takvoj tragediji i svesti ga na to.
Umirem, a onda se pojavio na sceni kao tetka Sabrina na venčanju sestričine Gabrijele...