Kad se spomene fioka, to me podseti na onaj nesrećni Grand duo, tako da nemojte taj termin pls.Napokon otvorila fioku.A u fioci Doron i Fivos?
Jbt koliko je Saša pričao o toj pesmi koju čuva 10 godina. Ja sam mislio Molitva jbt !Kad se spomene fioka, to me podseti na onaj nesrećni Grand duo, tako da nemojte taj termin pls.![]()
![]()
![]()
A kakvog bezobraznog ponašanja, nisam upućen?Cancel-ovana je zbog svog bezobraznog ponašanja, sama je kriva. A da je kvalitetan izvođač, svakako jeste.
Obožavam ovu pesmu
Meni ova Zejnina baš kida, njena najjača.
Šteta što nemam gif "Šta hoće ova baba" od Dalile, odgovara temi. Aman smorila je više.Pročitao na tviteru da se Tijana Dapčević ponovo prijavila na PZE, nadam se da nije istina.![]()
Ne kapiram ove Vaše prepiske. Jel se Milica Pavlović prijavila? Zvuči nemoguće?Meni nije bila TOLIKO loša...
A za Micy... e ako se neko igra sa Stoletom i laže ga stvarno nije fer, pozliće čovjeku ko meni danas
Ja sam pitao za Zejnu. Ona mi je super, mada imam utisak da će žiri opet da je spusti na dno. Užas. Mada, ruku na srce, i ona se kretala kao "mrtvo puvalo" uz onako brzu i ritmičnu pesmu, samo što je tekst bio pojednostavljen do bola.A kakvog bezobraznog ponašanja, nisam upućen?
Obožavam ovu pesmu
Šteta što nemam gif "Šta hoće ova baba" od Dalile, odgovara temi. Aman smorila je više.
Što se tiče nagađanja, spisak s vremena na vreme apdejtujemo Poky i ja, on je najskorije okačio potencijalni spisak učesnika, neko je pitao ali mi je otišlo pa ne mogu da se nadovežem. Generalno sada može samo da se doda + Zejna.
+ Jelena Pajić, Lexington i Zejna.Spisak
Skoro sigurni
Breskvica
Filip Baloš
Fillari
Hristina
Ivan Simić
Julija
M.ira
Marko Mandić
MC Stojan
Nadia