Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Eno je, već stigla u Košutnjak, ima probu :ROFLMAO:

E da ode Picy na esc za nas, Elsa Lila za Albaniju i Markus Riva za Letoniju, nista vise ne trazim od ove esc sezone :ROFLMAO:

Ma odakle ste sigurni da je prijavila Nitro? Koliko su pouzdane te informacije?

Prijavila se zapravo za neko onlajn takmičenje poput FSC-a :D pošiljalac se nada da će iz četvrfinala ući u polufinale, a možda i finale.

Cancel-ovana je zbog svog bezobraznog ponašanja, sama je kriva. A da je kvalitetan izvođač, svakako jeste.
A kakvog bezobraznog ponašanja, nisam upućen?

Meni ova Zejnina baš kida, njena najjača.
Obožavam ovu pesmu 👀
Pročitao na tviteru da se Tijana Dapčević ponovo prijavila na PZE, nadam se da nije istina. 🙏
Šteta što nemam gif "Šta hoće ova baba" od Dalile, odgovara temi. Aman smorila je više.

Što se tiče nagađanja, spisak s vremena na vreme apdejtujemo Poky i ja, on je najskorije okačio potencijalni spisak učesnika, neko je pitao ali mi je otišlo pa ne mogu da se nadovežem. Generalno sada može samo da se doda + Zejna.

Meni nije bila TOLIKO loša...

A za Micy... e ako se neko igra sa Stoletom i laže ga stvarno nije fer, pozliće čovjeku ko meni danas
Ne kapiram ove Vaše prepiske. Jel se Milica Pavlović prijavila? Zvuči nemoguće?

A kakvog bezobraznog ponašanja, nisam upućen?

Obožavam ovu pesmu 👀

Šteta što nemam gif "Šta hoće ova baba" od Dalile, odgovara temi. Aman smorila je više.

Što se tiče nagađanja, spisak s vremena na vreme apdejtujemo Poky i ja, on je najskorije okačio potencijalni spisak učesnika, neko je pitao ali mi je otišlo pa ne mogu da se nadovežem. Generalno sada može samo da se doda + Zejna.
Ja sam pitao za Zejnu. Ona mi je super, mada imam utisak da će žiri opet da je spusti na dno. Užas. Mada, ruku na srce, i ona se kretala kao "mrtvo puvalo" uz onako brzu i ritmičnu pesmu, samo što je tekst bio pojednostavljen do bola.

Spisak

Skoro sigurni
Breskvica
Filip Baloš
Fillari
Hristina
Ivan Simić
Julija
M.ira
Marko Mandić
MC Stojan
Nadia