Izbori

Ja sam cuo za jednog majmuna koji se napio za tih 4k, a deca mu pri tom u Nemackoj. Mislim da smo u deficitu za zooloskim vrtovima.

Ima previše ljudi koje politika "ne zanima", i možda zvuči pretenciozno, ali to su uglavnom nisko inteligentni ljudi bez obrazovanja koji ne žele da se informišu i misle da bolje ne može.
I ovo je upravo razlog zašto smo godinama u govnima, mislim i na Srbiju i na Hr i na BiH. Podcjenjujemo koliko tu ima glupog neobrazovanog naroda, još im pridodaj uhljebe, oportuniste, i one ucjenjene, i normalno da će non stop pobjeđivat SNS i HDZ. Mašinerija je stvorena i teško će te se ovog otrova riješit na ovaj način preko izbora. Još je kod vas zajebano to što se počeo razvijat kult ličnosti, čovjek se ne skida sa TV-a jbt, kod nas predsjednika Milanovića vidiš jednom u 3 mjeseca na TV jer je nebitna figura, a ovo vaše smeće je non stop u medijima i pere ljudima mozgove i zloupotrebljava svoju funkciju. Tužno.

Nestorović je upravo potvrdio za N1 da neće ući u koaliciju sa Srbijom protiv nasilja u Beogradu, jer su tu prevaranti po njegovom mišljenju, ali neće ni sa SNS-om. Dakle, šta će biti sa Beogradom, Boga pitaj :eek:

Misim da svi obrazovani, normalni , kulturni ljudi koji nesto imaju u glavi i koji zele da stvore nesto dobro u svom zivotu treba da se pokupe i odu iz ove zarazene Srbije.
Znam ljude koji žele da ostanu jer se nadaju promenama, jer žele da doprinesu tim istim promenama. Ja im skidam kapu, jer meni je muka od čekanja, i ne planiram da ih čekam.

Nestorović je upravo potvrdio za N1 da neće ući u koaliciju sa Srbijom protiv nasilja u Beogradu, jer su tu prevaranti po njegovom mišljenju, ali neće ni sa SNS-om. Dakle, šta će biti sa Beogradom, Boga pitaj :eek:
Pa natezaće se, ucenjivaće i uslovljavaće i jedne i druge, logično da neće odmah da se izjasni

Ja ne znam na kojim ste drogama svi vi koji mislite da se jedan jak i ozbiljan sistem kakav je SNS može srušiti nakon par nedelja kampanje? Ove izbore je tražila opozicija, iako su bili svesni da ne mogu ništa da urade na njima. Tako da su ovima dali još 4 dodatne godine. Da bi se srušio neki režim na izborima potrebno je dve, tri godine konstantnog rada i promovisanja jedne ideje i jednog jakog imena. A ne ovo sa pola miliona koalicija i još toliko imena u istima.

A izbore u Srbiji su inače odlučili ljudi iz RS, tih desetak autobusa je stvarno prelomilo sve. Kad se glasa za Srbiju na Evroviziji onda je RS i CG bog otac, braća i slično. Kad neki sportista iz Srpske ili CG osvaja medalje za Srbiju to je patriotizam. Kad trebaju glasovi u UN onda smo svi dobri. Najpametnija stvar koju je Crna Gora učinila je to što je raskrstila sa Srbijom za sva vremena. Samo još ove budaletine po Srpskoj sline za Srbijom

Pa natezaće se, ucenjivaće i uslovljavaće i jedne i druge, logično da neće odmah da se izjasni
Pa zapravo, nije da se nije izjasnio. Nije rekao u fazonu videćemo, nego eksplicitno rekao da neće. Čak deluje kao da mu više i smeta SPN nego SNS. A ako bi bilo ucenjivanja i nekakvih ponuda, pretpostavljam da je SNS u takvom položaju da može više da mu ponudi...

Ovde kod mene u centru nisu sigurno glasali za SNS. Drugarica mi je kontrolor na Vracaru za neke stranke je bilo 0 % glasova npr. Za Seselja. Sns mnogo nize od Spn. Bice da su opet povukli glasove Obrenovac, Lazarevac, Mladenovac itd pretpostavljam da je bilo i manje kontrolora ili Ko bi ga znao zbog cega.

Ma naravno da hoće, nemojmo biti naivni. Setite se samo čuvene konferencije na početku kovida gde stoji rame uz rame sa Šizojem, kerebeči se, lupa gluposti i poziva žene da idu u šoping u Milano u sred najveće katastrofe. 💀 Čovek je težak odron, vidi mu se po faci.

Back