B
bocacho
Guest
Kojih pet imena? Teya Dora i Breskvica. Ko još?Pa nije da je već jedno 5 jakih imena potvrdilo da je konkurisalo (a šanse da ne upadnu na spisak od 30 najboljih su nepostojeće)
Kojih pet imena? Teya Dora i Breskvica. Ko još?Pa nije da je već jedno 5 jakih imena potvrdilo da je konkurisalo (a šanse da ne upadnu na spisak od 30 najboljih su nepostojeće)
Joj Ćano, ova slika ti je TOP !Sestre Glovo
Baloš standardno jako ime, Zorja je dala indicije da će verovatno učestvovati, a po mojem ličnom nahođenju mislim da će i Marko Mandić biti konkurentno imeKojih pet imena? Teya Dora i Breskvica. Ko još?
daj bože da ne moramo da čujemo mi, nego samo selekciona komisijaNe mogu da dočekam da čujem na šta će ličiti to čudo Gobovki.![]()
Pa ipak su Breskvica i Teya Dora daleko uspešnije i poznatije od Baloša. Ne može da se poredi, a kamoli Mandić, iako su momci OK. Leksington možda. Zorja možda. Stojan otpao...Baloš standardno jako ime, Zorja je dala indicije da će verovatno učestvovati, a po mojem ličnom nahođenju mislim da će i Marko Mandić biti konkurentno ime![]()
tačno, al opet Baloš je bio najkonkurentnije ime ove godine uz Crnog Luku. Konkurencija u vidu Hurricanea sa miljakovačkog buvljaka...Pa ipak su Breskvica i Teya Dora daleko uspešnije i poznatije od Baloša. Ne može da se poredi, a kamoli Mandić, iako su momci OK. Leksington možda. Zorja možda. Stojan otpao...
Mene baš zanima kako bi to zvučalo. Ako ne prođu, nek izbace pesmu naknadno kao Keba svojevremeno.daj bože da ne moramo da čujemo mi, nego samo selekciona komisija
Pa mislim da bi i Zejna, i Princ, i Baloš bili bolji izbor od Crnog Luka.tačno, al opet Baloš je bio najkonkurentnije ime ove godine uz Crnog Luku. Konkurencija u vidu Hurricanea sa miljakovačkog buvljaka...
Boli to 24. mesto, ne vredi…Ali meni je genijalno da je opet potegnuta ta tema.Gotovo sad, o ŠBBKBB je bespotrebno diskutovati. Možda bi i Baloš bio u top 10, ali to nikada nećemo saznati.