Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Kojih pet imena? Teya Dora i Breskvica. Ko još?
Baloš standardno jako ime, Zorja je dala indicije da će verovatno učestvovati, a po mojem ličnom nahođenju mislim da će i Marko Mandić biti konkurentno ime :)

Ne mogu da dočekam da čujem na šta će ličiti to čudo Gobovki. :ROFLMAO:
daj bože da ne moramo da čujemo mi, nego samo selekciona komisija

Baloš standardno jako ime, Zorja je dala indicije da će verovatno učestvovati, a po mojem ličnom nahođenju mislim da će i Marko Mandić biti konkurentno ime :)
Pa ipak su Breskvica i Teya Dora daleko uspešnije i poznatije od Baloša. Ne može da se poredi, a kamoli Mandić, iako su momci OK. Leksington možda. Zorja možda. Stojan otpao...

Pa ipak su Breskvica i Teya Dora daleko uspešnije i poznatije od Baloša. Ne može da se poredi, a kamoli Mandić, iako su momci OK. Leksington možda. Zorja možda. Stojan otpao...
tačno, al opet Baloš je bio najkonkurentnije ime ove godine uz Crnog Luku. Konkurencija u vidu Hurricanea sa miljakovačkog buvljaka...

tačno, al opet Baloš je bio najkonkurentnije ime ove godine uz Crnog Luku. Konkurencija u vidu Hurricanea sa miljakovačkog buvljaka...
Pa mislim da bi i Zejna, i Princ, i Baloš bili bolji izbor od Crnog Luka.

Ja i dalje mislim da je Rumba mogla da bude okej izbor, i Solo je kao iz 2003. pa bila top 10 po publici. Samo je Zejni problem bio to što za pjesmu poput Rumbe moraš da se krećeš kao Ivana Bum / Chanel, jeste da je otpjevala super (očekivano) ali sve ukupno nije bilo dovoljno ubjedljivo

Plašim se da se Princ opet ne prijavi jer se naložio da ga narod voli posle glasanja (a mogu da se kladim da je platio određeni broj glasova tj kartica, barem toliko za koliko je prestigao Lukine glasove, jer je i preglede kupovao)

Ja mislim da bi Zejna bolje prošla tipa za par mesta gore, dakle bila bi 21, 22, ništa spec. Ali svakako ima dosta potencijala da se bolje predstavi u bližoj budućnosti, možda već koliko sledeće godine.

I ja mislim da bi i Zejna i Princ prošli bolje nego Blek. Prevashodno zato što bi bili više televote friendly, a i ne bi vokalno upropastili pesmu.
Ali meni je genijalno da je opet potegnuta ta tema. 😂 Gotovo sad, o ŠBBKBB je bespotrebno diskutovati. Možda bi i Baloš bio u top 10, ali to nikada nećemo saznati.

I Nadja bi imala dobar plasman kod zirija.

Ali meni je genijalno da je opet potegnuta ta tema. 😂 Gotovo sad, o ŠBBKBB je bespotrebno diskutovati. Možda bi i Baloš bio u top 10, ali to nikada nećemo saznati.
Boli to 24. mesto, ne vredi…

Ja se ne bunim što smo poslali Luku, makar smo imali zanimljiv nastup a i interesovalo me kako će proći pesma (kojim god rezultatom) jer nije bila klasična tj obična već drugačija na neki način a do sada nismo imali sličnu... 😅
A slažem se da bi Zejna prošla bolje nego Princ, a Baloš bi takođe bio negde oko 20.mesta otprilike iako je pesma super...
A sa Nadjom ne bi prošli u finale... sorry not sorry, kao tipa Hrvati sa onom Miom D.

Status
Not open for further replies.
Back