Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Kako to Konstry u najgorem slučaju teta Konstry, a Karly ispade baba, a one isto godište, nefer ste :/

Dimitrov mi, nažalost, deluje da je dosta slab u zadnje vreme, ne samo za ESC pesme nego i generalno, tako da ni meni ne pada napamet neko ko bi mogao da joj napravi nešto poput Tanga od Negativa sa etno motivima...

Joksimovic bi joj sigurno napravio savrsenu balkansku baladu, ali ja bih sa njom eksperimentisao malo.
Mozda bi Borislav Milanov nesto uspeo da napravi ukoliko bi ga angazovala na vreme (ITD ne mogu stvarno da racunam, ono je bio BNT reject).

Pa i ne baš 😬 Bolje nastupe je imala u ZG nego na PzE... Još je i haljina od 4km i 220m izostala

• Like
Reactions: FFM
Ja bih rekao da je SARS više pop bend. Ne znam ko bi u Srbiji napravio krštenu rok pesmu u ovom momentu zapravo... Bukvalno joj je najbolja varijanta Đorđu Davidu za to da se obrati da je eventualno on uputi a i to je upitno, lol.

A ne znam zašto se i Joksimović 2022. godine vidi kao sigurica za balkan balade, on takvu pesmu godinama nije napisao ni sebi ni nekom drugom. Čak sumnjam da bi on tako nešto u ovom momentu uopšte seo da komponuje ponovo, a i da bi, da li bi to uopšte bio dobar muzički izbor u ovom vremenu sada čak i van ESC a kamoli tamo.

Meni kod Zorjinog nastupa jedino nije valjalo što je led isti pola pesme.

Ali drmanje kamere koje ja ić ne registrovah na celoj PzE, a Petar ga video u svakom drugom nastupu i pojelo mu živce, hvala ti bože što se ne bavim ničim vizuelnim, nikakvom tehnikom i tehnologijom, što sam daleko od svake vrste OCD-ja i efektivno ćorav za takve detalje 🤣

Nikada nećemo saznati kako bi Zorja prošla kod stranaca ali neki utisci iz ovog klipa (urađen posle PZE) možda ukažu.

Ali drmanje kamere koje ja ić ne registrovah na celoj PzE, a Petar ga video u svakom drugom nastupu i pojelo mu živce, hvala ti bože što se ne bavim ničim vizuelnim, nikakvom tehnikom i tehnologijom, što sam daleko od svake vrste OCD-ja i efektivno ćorav za takve detalje 🤣
Bukvalno blago tebi.

Možda je Zorja htela taj "zemljotres", pa i sama se tresla, pre svega njena kruna, pa malo kamera, malo ona, i eto dobije se neki efekat.

Back