Pokahontas
Ekspert
onda je taj etno festival u Vukovaru jači od FiKaOvo što čujem teško bi prošlo i za festival etno muzike u Vukovaru..
onda je taj etno festival u Vukovaru jači od FiKaOvo što čujem teško bi prošlo i za festival etno muzike u Vukovaru..
Uopšte nije ni za porediti...deluje malo smešno, totalno drugojačije kategorije festivala, pristupa, svega bukvalno..onda je taj etno festival u Vukovaru jači od FiKa![]()
Ко?I ove godine svi znamo ko će pobediti na DORI.
Ne zovem se Pera, mada taj nadimak mi još nikada niko nije dao.
A Mrmu da odgovorim, ne živi u iluziji kao što se Srbiji jednom desila Konstrakta pa ko zna kada i da li više, tako ne živi u iluziji da će Hrvati usoro imati bilo kakav makar i pristojan plasman na evrovziji, dzabe i sto bas malo zemalja ucestvuju, svakako ništa neće uraditi sa nekim Kedžom ili tako nekim, to je Evropljanima smoor...
E bitno da si nam ti rekao sta valja, a sta ne valjaOvaj pompous etno iz isečka "Prije zore , tama, tama"?
Naravno da nije prošlo. Evrovizija 2024? Ovo što čujem teško bi prošlo i za festival etno muzike u Vukovaru..
Potpisujem. Zna da pretera ponekad, ali stvarno znaci ovo postaje zalosno. Ja jesam kazem bio ludak pre, ali ne treba praviti od muve slona kad god neko nesto kaze a da vecina ima suprotno misljenje i da se ta vecina ubedjuje kako je u pravu.Stvarno biste malo mogli pustiti čovjeka da iskaže svoje mišljenje kakvo god ono bilo bez da ga stalno uvjeravate da je u krivu i slično
Isječak je ništa posebno ionako
Pa dobro i Pavlovićka noćas se ubi pevajućiBukvalno koga i dalje taj čovjek uvjerava da je strejt![]()
Ne znam šta mi veliš...nebitno..Ne provoviraj na osnovu spiska skladbi.