hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Pera Konstruktor za Hrvatsku na ESC...da se plasira u top 7, a da nije Let 3! ✊

Ne zovem se Pera, mada taj nadimak mi još nikada niko nije dao.
A Mrmu da odgovorim, ne živi u iluziji kao što se Srbiji jednom desila Konstrakta pa ko zna kada i da li više, tako ne živi u iluziji da će Hrvati usoro imati bilo kakav makar i pristojan plasman na evrovziji, dzabe i sto bas malo zemalja ucestvuju, svakako ništa neće uraditi sa nekim Kedžom ili tako nekim, to je Evropljanima smoor...

Ne zovem se Pera, mada taj nadimak mi još nikada niko nije dao.
A Mrmu da odgovorim, ne živi u iluziji kao što se Srbiji jednom desila Konstrakta pa ko zna kada i da li više, tako ne živi u iluziji da će Hrvati usoro imati bilo kakav makar i pristojan plasman na evrovziji, dzabe i sto bas malo zemalja ucestvuju, svakako ništa neće uraditi sa nekim Kedžom ili tako nekim, to je Evropljanima smoor...
luda-kucka.gif

Ovaj pompous etno iz isečka "Prije zore , tama, tama"?
Naravno da nije prošlo. Evrovizija 2024? Ovo što čujem teško bi prošlo i za festival etno muzike u Vukovaru..
E bitno da si nam ti rekao sta valja, a sta ne valja

Stvarno biste malo mogli pustiti čovjeka da iskaže svoje mišljenje kakvo god ono bilo bez da ga stalno uvjeravate da je u krivu i slično

Isječak je ništa posebno ionako

Stvarno biste malo mogli pustiti čovjeka da iskaže svoje mišljenje kakvo god ono bilo bez da ga stalno uvjeravate da je u krivu i slično

Isječak je ništa posebno ionako
Potpisujem. Zna da pretera ponekad, ali stvarno znaci ovo postaje zalosno. Ja jesam kazem bio ludak pre, ali ne treba praviti od muve slona kad god neko nesto kaze a da vecina ima suprotno misljenje i da se ta vecina ubedjuje kako je u pravu.

I ja sam spremao pjesmu sa etno elementima, ali ju nisam dovrsio pa se nisam ni prijavio🤣🤣🙈🙈 inace dobra je lista izvodaca

• Like
Reactions: Mrm
Odlučio sam da ne gledam ni izvođače koje ne znam, a to je većina...želim da verujem da će me nešto oboriti s' nogu, oduvati, razoriti...

A zbog cega se ne moze verovato u to? (Ne pitam sarkasticno, nisam upucen)

U queer krugovima lijepe naše, dio queer populacije je uvjeren da je 90% poznazih queer tj njihovi

Bukvalno koga i dalje taj čovjek uvjerava da je strejt 😭😭
Pa dobro i Pavlovićka noćas se ubi pevajući
Pa zovem nedostupan broj
i sebe lazem da si moj...

😌
--------------

Gledam listu samo ovako, bez da čekiram izvođače...jooj imam osećaj da će ET - "Pametnom dosta" biti odlično, da će nas vratiti u neka prohujala vremena i podići sve na noge.. 🙌🕺
Ali Vatra - "Slatke suze, gorka ljubav", ovo mi baš obećava... 💖 ovo je za mene 101%... Ivan Dečak ima nešto omamljujuće u vokalu, nešto što te veže i ne da ti da mrdneš...prijkuje te za mesto i ni makac...
I ovo imam osećaj da ću baš voleti na osnovu naslova, tako mi govori nešto - James Night - "Nebo plače"...
Ako baš sve omane, a nema šanse, tu je Babarogaaaaa... 👺
Sve u svemu mislim da mi dolazi puno iznenađenja ovde, veseli se Mrmski rode! 🙌

Back