Izbori

Taman posla, pa da ti distrikti dobiju i zastave... 🤭
ljubomoran sam malo na komšije Hrvate, njima svaka županija ima lokalni parlament, zastavu, župana koga biraju na lokalnim izborima itd.

Da li neko zna ko je SNS upravnik recimo Južnobačkog orkuga :ROFLMAO:

@cinque @Pokahontas

BM 52 - КОМПАНИЈА „АЛК++” Soči:

1. ИЗБОРНА ЛИСТА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ 62
(92.54%)

7. ИЗБОРНА ЛИСТА СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА 1
(1.49%)

14. ИЗБОРНА ЛИСТА МИ-ГЛАС ИЗ НАРОДА, ПРОФ. ДР БРАНИМИР НЕСТОРОВИЋ 0
(0%) 🤭

16. ИЗБОРНА ЛИСТА РУСКА СТРАНКА – СЛОБОДАН НИКОЛИЋ 1
(1.49%) 🤣

I posle Nestor je ruski čovek? Ts, ts, ts...🤭

I meni je to top, dok mi je npr. državno uređenje BiH grozničava noćna mora. Konkretno FBiH sa kantonima koji imaju ministre. 😭

@cinque @Pokahontas

BM 52 - КОМПАНИЈА „АЛК++” Soči:

1. ИЗБОРНА ЛИСТА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ 62
(92.54%)

7. ИЗБОРНА ЛИСТА СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА 1
(1.49%)

14. ИЗБОРНА ЛИСТА МИ-ГЛАС ИЗ НАРОДА, ПРОФ. ДР БРАНИМИР НЕСТОРОВИЋ 0
(0%) 🤭

16. ИЗБОРНА ЛИСТА РУСКА СТРАНКА – СЛОБОДАН НИКОЛИЋ 1
(1.49%) 🤣

I posle Nestor je ruski čovek? Ts, ts, ts...🤭
videh da je opozicija u Moskvi dobila preko 50% glasova (ako računamo Nestorovića), to je lepo...

Soči ne znam šta je, to ti bolje znaš. Verovatno nešto režimski uvezano

Pa svaka opština u Srbiji ima nešto slično ministrima, većnici opština i gradskih opština na papiru imaju resore prosvete, saobraćaja, socijalne zaštite itd, na lokalu, ali je to nažalost obesmišljno skoro pa skroz.. :(

I meni je to top, dok mi je npr. državno uređenje BiH grozničava noćna mora. Konkretno FBiH sa kantonima koji imaju ministre. 😭
dobro BiH je drugo, taj sistem drži Dejtonski sporazum i ona je federalna država po principu raspodele moći, jedna od retkih u Evropi

ovde je u pitanju decentralizacija za lokalna pitanja

videh da je opozicija u Moskvi dobila preko 50% glasova (ako računamo Nestorovića), to je lepo...

Soči ne znam šta je, to ti bolje znaš. Verovatno nešto režimski uvezano
Pa vidiš da je kompanija "Alk ++" kako se i zove samo BM, naši radnici tamo.. 🤭

dobro BiH je drugo, taj sistem drži Dejtonski sporazum i ona je federalna država po principu raspodele moći, jedna od retkih u Evropi

ovde je u pitanju decentralizacija za lokalna pitanja
Znam sve to, samo kažem da mi je to druga krajnost. Imaju više ministara od stanovnika. 😂

@Pokahontas

A kao prijavilo se njih 100 TAČNO za Soči da glasa a izašlo 67, a bm se otvara za minimum 100, hahaha.. 🤣🤣 Pa lapa gde stigne jbt.. E zato sam popizdeo za Lisabon koji je stvarno imao preko 100 prijava, čak su neke neosnovano odbijene 😪, da se nije otvorilo BM Lisabon, a zamalo da nije, bio bih "na ulici" sada, ja se kunem..
Varšava je imala više od Sočija prijava, ali nije otvoreno.. 😡😡

Valjevo, Čačak, Užice, Niš i Novi Sad jedinih 5 jedinica lokalne samouprave van BGa gde osovina SNS+SPS+SRS ima ispod 50% glasova (svuda od 45% do 50%)

U svim tim sledeće proleće / leto biće lokalni izbori. Uz dobru kampanju i minimalno rasipanja možda i može nešto konkrentno da se uradi

@Pokahontas

A da pohvališ Stari Grad i Vračar za preko 50% za SPN, to ništa.. 😌 I Savski sa 44% za SPN.. Ne voliš nas nikako.. 😌😌

koga vas? SDA Sandžaka? xD
Sram te bilo.. 😡
Doduše ja poslednja dva izbora glasam u Drvaru i u Novom Goraždu 🤣🤣 samo za Republiku, a i u BG nisam više u centru, mislim, budem kod mojih u centru često, ali prebivalište nije više u krugu dvice..😌😌😌

Back