Izbori

Pohvalio sam centralu naprednjaka koja je uspela da upiše na spisak dovoljno "investitora" u BG H2O i Dorćolu tako da osovina SNS+SPS naraste za 2% u roku od godinu dana :LOL: jedini rast na teritoriji celog BG, uz Surčin gde je isto evidentno bilo dopisivanja (verovatno su na adresu aerodroma upisali 1000 birača)

Doktor za koga Pokahontas glasa:

16274_branimir-nestorovic_f.PNG

Doktor za koga Mrm glasa:

maxresdefault.jpg

Gde mogu da pogledam moje biračko mesto u NS-u kako je prošlo?

Kod mene SPS 20 %, SPN 50,22, nije mi jasno ko glasa za Milosa 6,56 %? Izlaznost porazavajuce niska 56 %. Milica 1,46 % 😂😂😂

Jao opet neki počeli da dele ljude na podobne i nepodobne na osnovu toga kako su glasali. Strašno je to ako se teži demokratskim vrednostima. Neko ko ima kuću u Sremčici ima identične potrebe kao neko ko živi u kući na Banovom brdu, tako da predrasude treba ostaviti po strani. Ta želja da se zamene ljudi a ne političari mi je bukvalno ista kao ovaj uvoz glasača iz Bosne.

Da izbacimo onda sve gradske opštine koje su većinom glasale za SNS: Zemun, Rakovica, Palilula, Čukarica? Možda i da odstranimo glasače iz centra koji si glasali za SNS jer "imaju drugačije potrebe" pa da reorganizujemo grad. Zanimljivo je da u centralnim opštinama i Novom Beogradu uopšte nije zanemarljiva podrška vlasti, na NBGD skoro 32%, u centru 24-30% itd, a koliko se nekad oni ističu kao drugi svet pomislilo bi se da neće imati ni 10%.

I na kraju zanimljiva činjenica: od glasača iz 6 opština u kojima je većinu uzela Srbija protiv nasilja, SNS je dobio daleko više glasova (čini mi se za više od 70%), nego u 7 prigradskih opština zajedno. Time padaju svi argumenti kako glasovi iz prigradskih opština nešto bitno odlučuju.

Ne znam za vas, ali meni je potpuno svejedno šta je SNS dobro učinio na lokalnom nivou u mom gradu ako mi je njihova državna politika propast i sve drugo čime se bave i šta su radili od 2012. na ovamo.

nije mi jasno ko glasa za Milosa 6,56 %?
Komšije i rodbina 😅

(Čovek je inače s Vračara, išao je u moju osnovnu...
Zajednička drugarica mi je rekla da se on mene seća iz škole, ali se ja njega ne sećam uopšte 😅 )

Jedino mi je drago što lično radi na rasnoj različitosti Srbije, i na tome da imamo i azijske Srbe 😅

Jao opet neki počeli da dele ljude na podobne i nepodobne na osnovu toga kako su glasali. Strašno je to ako se teži demokratskim vrednostima. Neko ko ima kuću u Sremčici ima identične potrebe kao neko ko živi u kući na Banovom brdu, tako da predrasude treba ostaviti po strani. Ta želja da se zamene ljudi a ne političari mi je bukvalno ista kao ovaj uvoz glasača iz Bosne.

Da izbacimo onda sve gradske opštine koje su većinom glasale za SNS: Zemun, Rakovica, Palilula, Čukarica? Možda i da odstranimo glasače iz centra koji si glasali za SNS jer "imaju drugačije potrebe" pa da reorganizujemo grad. Zanimljivo je da u centralnim opštinama i Novom Beogradu uopšte nije zanemarljiva podrška vlasti, na NBGD skoro 32%, u centru 24-30% itd, a koliko se nekad oni ističu kao drugi svet pomislilo bi se da neće imati ni 10%.

I na kraju zanimljiva činjenica: od glasača iz 6 opština u kojima je većinu uzela Srbija protiv nasilja, SNS je dobio daleko više glasova (čini mi se za više od 70%), nego u 7 prigradskih opština zajedno. Time padaju svi argumenti kako glasovi iz prigradskih opština nešto bitno odlučuju.
Sto se tice konkretno palilule ovde je ozbiljna podeljenost, borca ovca krnjaca itd ne glasa kao cvijiceva dalmatinska i profesorska kolonija. Takodje je dosta promenjen milje stanovnika u poslednjih 10,15 godina, znam ljude koji su prodali stanove u Starom Gradu i otisli u Mirjevo, miljakovac vozdovac a uselio se ko ima novaca da plati m2 na starom gradu. Pixie i dejan stankovic i slicni pokupovali kvartove. Kladim se da glasaju za sns. Snimila sam video sa balkona jedne zgrade sta je izgradio pixie u gospodar jevremovoj pa duboko unutra i jos uvek gradi pre toga srusio) za ono bi u normalnoj zemlji dobio krivicnu prijavu. Tako da se kvartovi demografski menjaju. Pisem ko dzoni stulic sve sa malim slovima 😂 edit: dejan stankovic posle rusenja manjeza sad rusi ceo onaj deo stari na slaviji gde je poslasticarnica zlata, te ce nam verovatno napraviti neku lepotu.

Back