Petar
Ekspert
Pa svakako, kad već koriste naše pare za te kampanje lolbolje probati nego ne probati![]()
Pa svakako, kad već koriste naše pare za te kampanje lolbolje probati nego ne probati![]()
pa da, a na Dorćol za SGNisu osovina da te razočaram, u BG H2O se upisuju Bosanci za Savski venac..![]()
nije lepo da me ovako kompromituješ pogotovu što nije istinaDoktor za koga Pokahontas glasa:
![]()
https://www.rik.parlament.gov.rs/542645/rezultati/Gde mogu da pogledam moje biračko mesto u NS-u kako je prošlo?
Komšije i rodbinanije mi jasno ko glasa za Milosa 6,56 %?
Sto se tice konkretno palilule ovde je ozbiljna podeljenost, borca ovca krnjaca itd ne glasa kao cvijiceva dalmatinska i profesorska kolonija. Takodje je dosta promenjen milje stanovnika u poslednjih 10,15 godina, znam ljude koji su prodali stanove u Starom Gradu i otisli u Mirjevo, miljakovac vozdovac a uselio se ko ima novaca da plati m2 na starom gradu. Pixie i dejan stankovic i slicni pokupovali kvartove. Kladim se da glasaju za sns. Snimila sam video sa balkona jedne zgrade sta je izgradio pixie u gospodar jevremovoj pa duboko unutra i jos uvek gradi pre toga srusio) za ono bi u normalnoj zemlji dobio krivicnu prijavu. Tako da se kvartovi demografski menjaju. Pisem ko dzoni stulic sve sa malim slovimaJao opet neki počeli da dele ljude na podobne i nepodobne na osnovu toga kako su glasali. Strašno je to ako se teži demokratskim vrednostima. Neko ko ima kuću u Sremčici ima identične potrebe kao neko ko živi u kući na Banovom brdu, tako da predrasude treba ostaviti po strani. Ta želja da se zamene ljudi a ne političari mi je bukvalno ista kao ovaj uvoz glasača iz Bosne.
Da izbacimo onda sve gradske opštine koje su većinom glasale za SNS: Zemun, Rakovica, Palilula, Čukarica? Možda i da odstranimo glasače iz centra koji si glasali za SNS jer "imaju drugačije potrebe" pa da reorganizujemo grad. Zanimljivo je da u centralnim opštinama i Novom Beogradu uopšte nije zanemarljiva podrška vlasti, na NBGD skoro 32%, u centru 24-30% itd, a koliko se nekad oni ističu kao drugi svet pomislilo bi se da neće imati ni 10%.
I na kraju zanimljiva činjenica: od glasača iz 6 opština u kojima je većinu uzela Srbija protiv nasilja, SNS je dobio daleko više glasova (čini mi se za više od 70%), nego u 7 prigradskih opština zajedno. Time padaju svi argumenti kako glasovi iz prigradskih opština nešto bitno odlučuju.