Uff to da, na njih sam i zaboravila, eto toliko isto žiri ima problema.Mislim da bi bilo isto i sa vise clanova zirija. Kao sto 5 clanova aze/arm zirija stavi istu zemlju na poslednje mesto, isto tako bi uradilo i 20 clanova.
Kao da rade testove/maturski ispitMožda je rešenje da ih odvoje, da ne sede zajedno i komentarišu naglas. Bar nekim paravanima da ih razdvoje![]()
Mislim da se od prosle godine malo to promenilo, odnosno da je smanjen uticaj Svedjana, cini mi se da ESC ide u nekom novom smeru, bar sudeci po prosloj godini, tj da zadrzavaju taj produkcijski nivo ali da je proslo vreme kada su se bas za dosta toga pitaliTo je to otprilike, ništa oni ne mogu ako se javni servisi ne trude i ne šalju dobre pesme.Videćemo kako će dalje nastavljati da pretvaraju ESC u MF, dobro da im nije prošlo ono da počinje šou u 20h.
Bukvalno. Zamisli onako pljuješ esc i onda rangiraš pjesme, pa nije ni čudo na što liči taj žiri.Meni je nekako sama selekcija ljudi za ziri mnogo upitna, u nekim zemljama cak tvrde da clanovi zirija u slobodno vreme pljuju po ESC-u i slicno. Potrebna je rekonstrukcija zirija, ali je sam kao takav ipak potreban festivalu. Da se ne desavaju one stvari poput izvrtanja glasova naopako, javnog govorenja i hvaljenja muljazama i slicno. Potrebni su ljudi koji bi pre svega to odradili savesnije
A evo i pesama koje bi mi prošle iz drugog polufinala:Slab ESC, prvo polufinale naročito očajno, ali evo mojih finalista, u nasumičnom redosledu:
![]()