ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

To je to otprilike, ništa oni ne mogu ako se javni servisi ne trude i ne šalju dobre pesme. :) Videćemo kako će dalje nastavljati da pretvaraju ESC u MF, dobro da im nije prošlo ono da počinje šou u 20h.

Jedna od bolji stvari koje su uvedene jeste ukidanje ždrijebanja i sastavljanje programa.
Da se ne bi desilo da imamo po 10 baladi jedna za drugom i 10 bržih pjesama.

Žiri jeste donio kvalitet na esc-u, ali trubim svake godine da tu treba nešto da se mijenja, znači žiri mora da odstane ali da mu se manji značaj ili neka ozbiljno pristupe tome ili povećaju broj ljudi u svakoj zemlji.

Mislim da bi bilo isto i sa vise clanova zirija. Kao sto 5 clanova aze/arm zirija stavi istu zemlju na poslednje mesto, isto tako bi uradilo i 20 clanova.

Možda je rešenje da ih odvoje, da ne sede zajedno i komentarišu naglas. Bar nekim paravanima da ih razdvoje 😃

Mislim da bi bilo isto i sa vise clanova zirija. Kao sto 5 clanova aze/arm zirija stavi istu zemlju na poslednje mesto, isto tako bi uradilo i 20 clanova.
Uff to da, na njih sam i zaboravila, eto toliko isto žiri ima problema.
Ne znam kako tek to da se sredi, bukv nisam pametna.

A za povećavanje broja žriija sam više mislila radi potvplaćivanja, uticajanja i sličnih stvari.

Mislim glupo mi da na kraju krajeva žiri onako na kraju glasa tako što poprati kladionice.

Možda je rešenje da ih odvoje, da ne sede zajedno i komentarišu naglas. Bar nekim paravanima da ih razdvoje 😃
Kao da rade testove/maturski ispit:LOL:

I da ne laje vise niko naglas kako je glasao sa opet ne bi imali vise muljaze (kao 2019.)

Pa najjače mi to glasanje žirija kada su svi u istoj prostoriji, opiju se, druže se (sve je to fino, ali brate žiri) ali onda glasaju tako što nabadaju zemlje, neki izvrnu glasove naopako:rolleyes::rolleyes: i slično..

To je to otprilike, ništa oni ne mogu ako se javni servisi ne trude i ne šalju dobre pesme. :) Videćemo kako će dalje nastavljati da pretvaraju ESC u MF, dobro da im nije prošlo ono da počinje šou u 20h.
Mislim da se od prosle godine malo to promenilo, odnosno da je smanjen uticaj Svedjana, cini mi se da ESC ide u nekom novom smeru, bar sudeci po prosloj godini, tj da zadrzavaju taj produkcijski nivo ali da je proslo vreme kada su se bas za dosta toga pitali 😂

Ove godine bi bilo lepo da se ništa ne pitaju.

Samo se pitam kako je neko mislio da je genijalna ideja da pijani žiri rangira sve pesme.

Meni je nekako sama selekcija ljudi za ziri mnogo upitna, u nekim zemljama cak tvrde da clanovi zirija u slobodno vreme pljuju po ESC-u i slicno. Potrebna je rekonstrukcija zirija, ali je sam kao takav ipak potreban festivalu. Da se ne desavaju one stvari poput izvrtanja glasova naopako, javnog govorenja i hvaljenja muljazama i slicno. Potrebni su ljudi koji bi pre svega to odradili savesnije

Nisam ni ja za ukidanje, ali da treba nešto da se tu menja - očigledno treba.

Ziri prosle godine mislim da je prepisao ogae glasanje (i kvote pre proba), kad je rec o top 3

Meni je nekako sama selekcija ljudi za ziri mnogo upitna, u nekim zemljama cak tvrde da clanovi zirija u slobodno vreme pljuju po ESC-u i slicno. Potrebna je rekonstrukcija zirija, ali je sam kao takav ipak potreban festivalu. Da se ne desavaju one stvari poput izvrtanja glasova naopako, javnog govorenja i hvaljenja muljazama i slicno. Potrebni su ljudi koji bi pre svega to odradili savesnije
Bukvalno. Zamisli onako pljuješ esc i onda rangiraš pjesme, pa nije ni čudo na što liči taj žiri.

Bolje bi smo mi fanovi odglumili žiri lol

Slab ESC, prvo polufinale naročito očajno, ali evo mojih finalista, u nasumičnom redosledu:

:al:
:nl:
:ua:
:am:
:at:
:hr:
:gr:
:no:
:dk:
:lt:
A evo i pesama koje bi mi prošle iz drugog polufinala:

:au:
:mt:
:cy:
:rs:
:se:
:cz:
:me:
:ee:
:ie:
:pl:

Mnogo bolje pf od prvog, ali i dalje mi je celokupno izdanje meh. Dobro je što mi se baš sviđaju i dve pesme DF, pa će valjda to finale biti gledljivo.

Autori

FOd9cSQWYAEcAzh

Ovi Azeri, Jermeni... plus Španija, Kipar, Malta, pa i Grčka.....:rolleyes:

Možda nije problem u Kipru već u onom ko je pravio tu sliku pa stavio pogrešnu zastavu za Srbiju :rolleyes:

Šta region misli, ko ima najviše šansi za pobedu?
Izjave za emisiju "Una, due, tre" UNA televizije dali su Vladimir Jovanović (OGAE Srbija), Duška Vučinić (RTS), još dvojica evrovizijskih fanova i prolaznici u Beogradu i Zagrebu.
➡️ POGLEDAJTE PRILOG OVDE

Back