hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Hrvatskoj definitivno treba jedan reboot što se tiče Evrovizije.

Kedzo je samo za keks. A Lazanja sta je bre ovo? Jel ovo jos jedan troll act?
Poslusaj pesmu Vodu piti trijezan biti, posle 2-3 slusanja skakaćeš i pevati pesmu bez prestanka, samo se opusti, stavi slusalice odvrni do daske i videces kako radi, jes da su ljudi vec šezdesetim godinama, ali ovoo vozii pa krenćee: VODUU PITII TRIZJEZAAN BVITII, VODUU PITII TRIJEZAAAAN BITII IDEMOOO...

Bogami, Lazanja ima šansu da bude hit među hrvatskom publikom, ne bi me čudilo da dobiju televote. Ipak nisam siguran da će Hrvatska hteti ponovo Let 3, pogotovo nakon mid rezultata. Lazanja je nešto novo, potencijal ogroman.

Ovisi sve o tome kakav će Lazanja biti uživo.
Za nastup se čak i ne brinem previše, kontam da će tu uskočiti Manntrin tim možda, a oni su 2019. i imali ponajbolji nastup na Dori
Bez puno filozofije je to pjesma koja mora ići na ESC i dobro je da su pjesme tako rano objavljene jer čovjek sad ima mjesec i pol da kao anonimus stvori hajp i da ga ljudi/potencijalni glasači upoznaju. Nadam se da će to znati iskoristiti

Realno glasači bi mogli biti podijeljeni između Let 3 i Baby Lazagne i Damir bi mogao pobijediti, pogotovo još ako vokalno bude dobar što će se desiti.

Ne znam zasto ali mislim da je Damir kod publike zadnjih godina dosta pao u smislu popularnosti i mislim da se njegovi pokusaji sve vise gledaju kao u fazonu " vidi ga opet ovaj smarac ili ajde maws deda" nesto sto je npr odavno Markus Riva u Letoniji.

Ne znam zasto ali mislim da je Damir kod publike zadnjih godina dosta pao u smislu popularnosti i mislim da se njegovi pokusaji sve vise gledaju kao u fazonu " vidi ga opet ovaj smarac ili ajde maws deda" nesto sto je npr odavno Markus Riva u Letoniji.
I to je tako.
Svidjelo se to nekome ili ne, Kedžo je naprosto neinteresantan i nikad neće imati pjesmu dostojnu dobrog plasmana na Eurosongu. Okej, kontam, želi ići, 2020. je bio žrtva okolnosti, ali ni tad ni prošle godine ni sad nije servirao ono što se kao očekuje od njega. Čovjek je jednostavno prosjek prosjeka. I dalje se priča o Divlji vjetre, a ta pjesma bi bila čisti ispadak te godine

Lazanja ima minimalne šanse da ispadne u pf na ESC. Izdvojice se u bilo kojoj konkurenciji.

A baladice i pop pesmuljke lako mogu da pojedu druge pesme

Back