rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Meni to srbijanski ne smeta, moraju da naglase da je predstavnica države Srbije. :D
Blago tebi. Meni kad god to upotrebe bosanskohercegovački (mislim na one iz Federacije naravno), hrvatski, pa čak i crnogorski mediji zvuči toliko maliciozno da rečima ne mogu da objasnim.

Znam da mnogi smatraju to uvredom, ali meni ništa što je izvedeno od Srbija ne može da bude uvredljivo, naprotiv.
Pa da, nego ovde je vise problem ta namera, odnosno taj pezorativni izraz. Kao kada za proterane sa Kosova kazu Kosovari sto je uvredljivo, umesto Kosovci, kako jeste i treba da se kaze 😃

To srbijanci ima smisla koliko i napisati za stanovnike Hrvatske da su Hrvatijanci, pa onda redom rusijanski, gruzijanski, makedonijanski, grčkijanski itd

Iz Dnevnika na Novoj HR

Nešto sa ovom travnatom pozadinom snimaju...

Prilog se može pogledati OVDE.

XE0mefV.jpg

5kjtulL.jpg

Prvi put jos od 2017. pricamo o pobedi, nedostajalo mi je 😂
Btw, slatka je Konstry sa ovom kapicom.

Dogodine u Pancevu press centar 🤭
Press centar mora biti u neposrednoj blizini dvorane u kojoj se takmičenje održava, ako već ne u njenom sklopu, tako da Pančevo teško da posluži i za evrovizijsko selo. Mogu samo da organizuju turističku turu na jedan dan do tamo.

Iz Dnevnika na Novoj HR

Nešto sa ovom travnatom pozadinom snimaju...

Prilog se može pogledati OVDE.

XE0mefV.jpg
A jadna ona njihova Mia, "Znate idem i ja na Evroviziju, i ono kao, predstavljam NAŠU ZEMLJU, ali nema veze, realno je i meni Konstrakta interesantnija, pa 'ajde..."

Mozda Konstrakta, kao zvezdetina, bude gost iznenadjenja u Dimsickinom spotu.

Neće moći da obezbedi dovoljan kapacitet. Uglavnom mu se sve završava na prototipovima.

Uzgred, rekonstrukcija Sava Centra je u toku i biće završena tek krajem 2023. ili početkom 2024, pa bi se u slučaju pobede verovatno tražilo drugo rešenje za press centar. Naravno, sve to ako bi Beograd bio domaćin umesto Kraljeva.

Back