rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Sad deli prvo mesto sa Azerom i sa Šveđankom. :D Dve godine za redom imamo predstavnike koji imaju tzv. stenove među fanovima.
Ne nego srpske fanove koji su opsednuti predstavnikom al ne znaju kako ESC funkcionise

Ima i toga, nisam to rekao u kontekstu ove ankete, nego sam se setio da dodam.

Jermenija i Azerbejdžan, evrovizijske velesile na prva dva mesta ;) Ali AZ je konačno pao na 15. mesto na kladionicama. Znači nema nekog naročitog oduševljenja pesmom.

Ma to sve varira svakako na dnevnoj bazi, ostali su manje vise na istom sve vreme, da postoji neki takav hajp, odleteli bi odmah u top 10

Promo slike su joj top.

Bruji bruji carsija bruji da je pobedica.

Sudbina ili je vradzbinaa

Ma to sve varira svakako na dnevnoj bazi, ostali su manje vise na istom sve vreme, da postoji neki takav hajp, odleteli bi odmah u top 10
Zapravo, da nije bio tako visoko pre objave pesme, pitanje je da li bi bio i na 15. mestu sada. Svakako ima nelogičnosti kod kladionica jer su neke digli visoko bez posebnog razloga. Videćemo da li će se išta promeniti pre proba u Torinu.

Pa verovatno po inerciji od uplata, kao kad su Bugari imali onaj izlet u top 3 pa im se reflektovalo na sadasnji plasman gde nisu ubedljivo poslednji, kao sto su bili do onog dana 😂

Možda misli na ono od juče, sa cvećem...

Stajlinzi u tom fazonu i na intervjuima, crvenom/tirkiznom tepihu i svim aktivnostima u Torinu, sa izraženim simbolizmom, mistično, mračno, čudno, nikako ordinary. Želim efekat još čudnije Lady Gage iz 2010-ih. Full time alien Konstrakta u Torinu. Koliko će ona biti ICONIC omg! Samo da RTS tim ne pokuša da je napravi "glam", bila bi lepa svakako, ali bilo bi dosadno. ART IS BEAUTIFUL, ARTIST MUST BE BEAUTIFUL!

Konstrakta ima mozda i najbolje promo fotke od svih nasih predstavnika. Ne znam da li je do promene tima u RTS-u ili je Konstry dovela neke svoje ljude.
A odmah iza nje Nevena s onim predivnim metalima na glavi.

1647956948776.webp

Ja sam zaboravio da je Kruna imala i spot lol

1647957001644.webp

Back