rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Šarenac joj je rekao krajem februara 'srećan put u Torino' a poslije pobjede 'Bože zdravlja, pobedi'. Da li je Šarenac verzija Jovane Joksimović za 2022? Ostaje da se vidi

Sara Jo će još ispasti mala maca satanizma za Konstraktu 🤣

A jeste videli Eurovisionworld poll, Azerbejdžan prvi, Srbija treća :love:😅

Dobro, ne treba da čudi to što su mnogi ljudi u Srbiji prošle godine bili pomislili da će Uraganke zbilja pobijediti jer kod nas ionako nikakvog hajpa oko Evrovizije nije bilo 10-ak godina a skoro isto toliko godina nismo ni bili poslali nekog aktuelnog izvođača čiji je evrovizijski put iole bio ispraćen u medijima i međ' narodom pa je mnogima sve to bilo nešto zanimljivo i novo što se dešava oko njih, stekao se utisak kao da smo napravili pauzu i da nismo uopšte učestvovali skoro cijelu deceniju... Jednostavno, radi se o onima koji nisu fanovi takmičenja i isto nisu pratili nikada ili baš dugo pa su mislili da će ''Loco loco'' (ujedno kao jedina pjesma koju znaju) moći da ostvari pobjedu a upravo su one kao jedne od najpopularnijih izvođača trenutno kod nas zaslužne što su prikovale za ekrane te 3 majske noći masu onih koji inače ne bi pogledali u životu.
Meni je veći hit bila Sanjina izjava (i Ksenijina potvrda) kod Amidžića nekada po povratku iz Roterdama da su one u nekom trenutku pred finale se bile zapitale da li bi stvarno mogle da odnesu pobjedu lol, pri tom su bile mrtve ozbiljne... :LOL: Mislim, hajde da su to izjavile neke folkerke koje nikada nijedno izdanje nisu odgledale te koje nisu vidjele dalje od BN koktela pa i da razumijem jer ne prepoznaju ''winner vibe'' u nekoj pjesmi, ali Sanja koja je već učestvovala kao solo izvođač i to u najjačoj godini a i Ksendža koja je bila prateći vokal - niđe veze.
Šteta što nisu pucale na visoko nečim bombastičnim na engleskom i što su pristale da zadovolje isključivo ukuse dijaspore kao ciljne grupe, u svakom slučaju smo mogli sa njima mnogo više!

Meni je veći hit bila Sanjina izjava (i Ksenijina potvrda) kod Amidžića nekada po povratku iz Roterdama da su one u nekom trenutku pred finale se bile zapitale da li bi stvarno mogle da odnesu pobjedu lol, pri tom su bile mrtve ozbiljne... :LOL: Mislim, hajde da su to izjavile neke folkerke koje nikada nijedno izdanje nisu odgledale te koje nisu vidjele dalje od BN koktela pa i da razumijem jer ne prepoznaju ''winner vibe'' u nekoj pjesmi, ali Sanja koja je već učestvovala kao solo izvođač i to u najjačoj godini a i Ksendža koja je bila prateći vokal - niđe veze.
Sećam se da je i u nekom od onih Šerifovićkinih vlogova Sanja onako usput ali mrtva ozbiljna dreknula nešto kao ma najmanje top 5, kao maltene nema dileme 😅

A slika bukvalno sepultura mentis sanae - mislim da bi se tako reklo sahrana zdravog uma/duha

1647901042634.png

a imaju samo jedan "promašaj" unazad do 2015. sve pobednike su "predvideli" osim 2016. kad im je rusija bila prva, a ukrajina druga.

Back