Kako se danas osećate?

Sprdao sam se kako jedva čekam da omatorim da za rođendan mi kupe dozer za lekove za svaki dan, evo stižu godine.

Ne brini se, to je da se mogu pohvalit kako se starkelje pale na njih. Nije do mladolikosti. To sam i ja radio sa 19 hehe

ovaj DrKo je totalno ja. Tridesetu gazim, a u glavi srednja škola hehe

Ne brini se, to je da se mogu pohvalit kako se starkelje pale na njih. Nije do mladolikosti. To sam i ja radio sa 19 hehe
Ne brinem, ja sam svakako vampir koji svoju mladost čuva tako što isisava život iz njih.

• Love
Reactions: Mrm
Samo da smo mi živi i zdravi, a godine su nešto na šta čovek ne može da utiče nikako. Meni je nekako vazda bilo svejedno da li sledeće godine punim 30, 29, 28, kako god bukv.

ovaj DrKo je totalno ja. Tridesetu gazim, a u glavi srednja škola hehe
A sa druge strane mi neki ljudi, stariji od mene, govore kako sam i previše zreo za svoje godine, ja se samo pitam gde i kako to :D

Ja isto za sebe nikad ne bih rekao da ću 30 uskoro, ali isto sam počeo da ne zarezujem to kao što mnogi rade.

"ajoj pa ti češ 30 sad???" Dobro, i? 😄
A vidi da su neki mlađi od mene baš u tripu zbog godina, mogu da ih razumijem sa jedne strane ali opet, mislim da nema potrebe za tim

Isto, DrWho, kažu kao baš si zreo svaka čast, i mislim da jesam ali opet sam zadržao taj neki 'djetinjasti' duh po nekim pitanjima i drago mi je što jesam

Mladi jako brzo žele da odrastu, ne dozvoljavaju sebi da budu deca i blentavi. Ja sam uživao u svojoj gluposti u tinejdž godinama, ova stečena pamet me uznemirava.

E i ovo je tačno. Neka omladina iz rodbine je slična meni, ne žure nikuda, uživaju, a opet vidim dosta ljudi ovako koji sa 20ak već sebe shvataju preozbiljno i ponašaju se kao da 35 imaju.

Još se ljute kad im kažeš mlad si ima vremena, kao da si ih smrtno uvredio. Stalno su u grču kako nemaju dovoljno vremena.

Back