Kako se danas osećate?

Danas se osećam baš nešto nabrijano, verovatno me nervira celih -11 stepeni napolju. Nemam strpljenja ni za koga, već sam se pre 9h izdrao na jednog lika iz firme što se ponaša kao da nikog drugog na spratu nema.

Uopšteno sam loše poslednjih par dana, 3 dana sam imao neki virus i temperaturu, danas mi je kao malo bolje, ali osećam neku blagu anksionoznost bez potrebe, puls mi ide na 100+ u mirnom stanju. Da čovek poludi samo, verovatno je do ove nagle promene vremena. U nedelju prepodne je bilo fazon 13-14 stepeni, a već sutradan -5. 💀

Mrm moje saučešče.
Inače osećam se loše. Smeta mi ovo vreme. I jako je opasno za saobraćaj. Sinoć sam se vraćao s posla i bukvalno mileo po autoputu, previše je klizavo. Na sve to sutra vodim mlađe dete u Tiršovu kod anesteziologa, pa ako bude moglo u četvrtak operacija. Najgore moguće doba godine za tako nešto. Toplo-hladno svi prehlađeni, a trebaš držati četrnestomesečno dete totalno zdravo. Bukvalno muka na muku.

Užas, ja ranije nisam bio meteoropata, ali poslednje 2 godine svaka promena me ubija.

Inače, Vesić reče da saobraćaj fukcioniše savršeno, spremno dočekan sneg, a juče u par sati nekoliko ozbiljnih saobraćajki. :sneaky:

^ isto. Evo vec drugi dan dan za redom me probudila takva anksioznost da sam se morao ustati 🤬
Kako znas da je anksioznost? Anksiozni imaju problem da zaspe, obicno se vrte celu noc u krevetu. Ako te je probudio osecaj nedostatka vazduha i gusenja uopste ne mora biti anksioznost vec slip apnea.

Ja recimo patim od apneje, ali na sreću nije česta, javlja se u periodima, zna proći po par mjeseci gdje spavam normalno bez problema, a obično kad imam apneju uhvati me taman kad utonem u san, rijeđe me uhvati u pola spavanja. Iritirajuće je kako god okreneš xD

Nakon što sam bio prehlađen pola decembra i sve do Badnjeg dana, ponovo me počinje hvatati prehlada ali za ovu sam ja kriv jer se ponašam kao da nije -4 napolju i 12. januar. Užas. Dobro.

Nećeš verovati, isti slučaj. Nije prošlo 3 dana od kada sam navodno prezdravio i jutros se ponovo budim sa bolom u grlu prilikom gutanja i zapušenim nosom. Tačno da čovek pošizi.

Ja recimo patim od apneje, ali na sreću nije česta, javlja se u periodima, zna proći po par mjeseci gdje spavam normalno bez problema, a obično kad imam apneju uhvati me taman kad utonem u san, rijeđe me uhvati u pola spavanja. Iritirajuće je kako god okreneš xD
Meni je samo nestala nakon što sam završio faks. Dakle - ne studirajte. 😂

Nakon što sam bio prehlađen pola decembra i sve do Badnjeg dana, ponovo me počinje hvatati prehlada ali za ovu sam ja kriv jer se ponašam kao da nije -4 napolju i 12. januar. Užas. Dobro.
Teya Dora koja pali badnjake te regenerisala, prošlo je to dejstvo, sada mora da srbuje za sprsu NG... :love: 😌

Kako znas da je anksioznost? Anksiozni imaju problem da zaspe, obicno se vrte celu noc u krevetu. Ako te je probudio osecaj nedostatka vazduha i gusenja uopste ne mora biti anksioznost vec slip apnea.
Znam zato što imam dijagnozu anks depresivnog poremećaja i događalo se i prije. Baš onaj ogavni nemir, tjeskoba. Dosta dugo sam bio dobro, al ovaj nedavni potres je trigero sve...

Back