lv Letonija 2024: Dons - Hollow

Mislim da bi ušli sa Donsom u finale

Nije ništa revolucionarno, ali ispunjava sve norme kako treba da izgleda kvalitetan predstavnik za ESC. Ima dovoljnu prijemčivost da prođe na tvt u finale, a žiri će da smaže u slast.

Last edited:
Mislim da bi ušli sa Donsom u finale

Nije ništa revolucionarno, ali ispunjava sve norme kako treba da izgleda kvalitetan predstavnik za ESC. Ima dovoljnu prijemčivost da prođe na tvt u finale, a žiri će da smaže u slast.
Istina. Dom je naj solidan kao izvođač, a žiri će ga svakako podržati. Samo mi je pesma previše 'safe'.

Letonija uz Maltu retka zemlja cije pesme ni ne zelim nijednu celu da cujem, malo cuo recap,cak i to jedva i smorio se, Luksemburg sam cuo recap, ali deluje da im je izbor iako mnogo manje pesama, opet kvalitetniji..

Od Baltika za sada Estonija deluje mnogo ozbiljnije od Letonije koja realno svake prestupne godine udje u finale ili uradi nesto..

Doslovno vapim za ovom odom 🐱🐈 u Malmeu:

The Cat's Song​

Morning, dear, I'm ready to go
Come on, turn on the radio
Let's sing along that playful song
And catch the sun on the kitchen's floor

Sorry, dear, I just wanted to play
Deep in my heart, I'm just a stray
Though my muzzle's so kissable
And whiskers are very irresistible

No, not pressure
Just open the door
Just, just pleasure
Whatever I'm yours

Kitty kitty kitty cat
I wanna play with you
Kitty kitty kitty cat
If it's okay with you

Good night, my sweet, you're ready to sleep
I'll chase for you the most beautiful dream
With silent paws across between
Shoe box rooftops and on rugs in green

Do you wanna play?
Should I stay?
Do you wanna play?
Or do you want me to go away?
No, you don't

Kitty kitty kitty cat
I wanna play with you
Kitty kitty kitty cat
If it's okay with you

❤️🤩😍🤞

Ako Mrma maže da je Mačkožena vokal i kompozicija onda je to tako, kakav crni Dons... 😌👌
Ne kaže Mrma ništa, Mrma sanja, mašta, voli, Mrma je sanjar, maštar.. 🧡🙂
I zato Kaća Gupalo u Malmo.. 🤭

Letonija ako izabere Donsa, ide mi medju favorite, i to posle Aminate :) mada proslogodisnja pesma je isto bila fina

@Boxy

Jel si video i čuo našu Samanta Tinu 2024. godine? Prekrasnu Catwoman? 💖🤩🐈

@inga

Ja ne mogu ovo... The Cat's song je totalno preuzela moje telo i dušu.. Ovo je nepojmljivo, svaka moja ćelija diše "The Cat's song", šta je ovo crni ingaaaa?! 💗😮😭

@inga

Ja ne mogu ovo... The Cat's song je totalno preuzela moje telo i dušu.. Ovo je nepojmljivo, svaka moja ćelija diše "The Cat's song", šta je ovo crni ingaaaa?! 💗😮😭
Kiti kiti kiti Ket

• Love
Reactions: Mrm
Agnese Rakovska | AI - Užas.
Alekss Silvers | For the Show - Ovo mi je solidno skroz.
AVÉI | Mine - Ne znam da li mi se sviđa ili ne, nebitno mi je.
B/H | Amsterdam - Smooor.
Dons - Hollow - Fino mi je ovo, iako nisam nešto pao na d*pe. Vidim i po ocenama da je to izgleda najbolji izbor za Letonce.
ECTO | Outsider - Ne znam, za pola pesama nemam nikakav utisak.
Edvards Strazdiņš | Rock n' Roll - I ovo mi je bezveze skroz.
Funkinbiz | Na Chystu Vodu - Neinspirativno.
Jar of Kings | Wildfire - Ovo je kud i kamo ok.
Katrīna Gupalo | The Cat's Song - Ovo me je zainteresovalo već kada ste pisali o pesmi, i zanimljiva je skroz. Osveženje.
Papīra Lidmašīnas | Mind Breaker - Biće da sam hejter ali meni se i ovo ne dopada :(
Patrīcija Spale | Heaven's Raining Down on Me - E ovo mi je slatko, prijalo mi je.
Saint Levića | Tick Tock - Ovo je bolje od većine pesama zapravo, a opet samo OK.
Sasha Sil | Love is a Language - Ni ovo mi ništa nije leglo.
Vēstulēs | kur? - Poslednja pesma izbora samo ok, ništa specijalno.

Loš i slab izbor (kao i moji komentari haha), utrkuje mi se sa Maltom, Irskom i Češkom ko je gori. Iako je Dons ozbiljan favorit ja bih pre slao Katrinu na ESC. Ona mi je jedino zagolicala maštu obrni okreni. I wanna play with you 🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛

Agnese Rakovska | AI - Užas.
Alekss Silvers | For the Show - Ovo mi je solidno skroz.
AVÉI | Mine - Ne znam da li mi se sviđa ili ne, nebitno mi je.
B/H | Amsterdam - Smooor.
Dons - Hollow - Fino mi je ovo, iako nisam nešto pao na d*pe. Vidim i po ocenama da je to izgleda najbolji izbor za Letonce.
ECTO | Outsider - Ne znam, za pola pesama nemam nikakav utisak.
Edvards Strazdiņš | Rock n' Roll - I ovo mi je bezveze skroz.
Funkinbiz | Na Chystu Vodu - Neinspirativno.
Jar of Kings | Wildfire - Ovo je kud i kamo ok.
Katrīna Gupalo | The Cat's Song - Ovo me je zainteresovalo već kada ste pisali o pesmi, i zanimljiva je skroz. Osveženje.
Papīra Lidmašīnas | Mind Breaker - Biće da sam hejter ali meni se i ovo ne dopada :(
Patrīcija Spale | Heaven's Raining Down on Me - E ovo mi je slatko, prijalo mi je.
Saint Levića | Tick Tock - Ovo je bolje od većine pesama zapravo, a opet samo OK.
Sasha Sil | Love is a Language - Ni ovo mi ništa nije leglo.
Vēstulēs | kur? - Poslednja pesma izbora samo ok, ništa specijalno.

Loš i slab izbor (kao i moji komentari haha), utrkuje mi se sa Maltom, Irskom i Češkom ko je gori. Iako je Dons ozbiljan favorit ja bih pre slao Katrinu na ESC. Ona mi je jedino zagolicala maštu obrni okreni. I wanna play with you 🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛
Slažem se, za sada Malta, Češka, Irska i Letonija(možda i Litvanija) deluju najslabije.

Za sada Ukrajina i Hrvatska jedine vade prosek i idalje mogu slusati dosta pesama, čekamo iskreno pored Srbije, još i Švedjane i Italijane te 2 zemlje su nam poslednja slamka spasa što se tiče nacionalnih finala, ovo je sve bledoo, Estonija može dobiti možda tu prelaznu ocenu osim Ukrajine..

Da ste me videli samo kako sam preletao sve da vidim Libertin komentar za 🐈, a tek da ste mi videli osmeh kako se razvio onako fino, lagano kad sam video pozitivan komentar.. 🤩🙂

Slažem se, za sada Malta, Češka, Irska i Letonija(možda i Litvanija) deluju najslabije.

Za sada Ukrajina i Hrvatska jedine vade prosek i idalje mogu slusati dosta pesama, čekamo iskreno pored Srbije, još i Švedjane i Italijane te 2 zemlje su nam poslednja slamka spasa što se tiče nacionalnih finala, ovo je sve bledoo, Estonija može dobiti možda tu prelaznu ocenu osim Ukrajine..
Slažem se, jedino mi i Šveđani i Italijani možemo izvaditi prosek što se tiče NF.
@Mrm Pa Mrmi, zar sumnjaš u mene.. Ja volim mistiku, eksperimentisanje ✨🌶️🔥

• Love
Reactions: Mrm
Slažem se, jedino mi i Šveđani i Italijani možemo izvaditi prosek što se tiče NF.
@Mrm Pa Mrmi, zar sumnjaš u mene.. Ja volim mistiku, eksperimentisanje ✨🌶️🔥
Norvesku sam zaboravio i oni mogu biti ok, i ostale Skandinavske, od San Marina nista ne ocekujem..

Back