Kako se danas osećate?

Ma mora samo da se umre i ništa drugo! :D

Česi ga trpaju u sve, masno, nemasno, nebitno, to je glavni začin ovde. U supe, u salate, hleb bez kima maltene ne možeš naći da kupiš.

Preteraše ga.
hehehe znam ali meni ne smeta, sećam se nekih prelepih svežih kifli sa kimom i krupnom soli u Češkom Krumlovu, na ulici, tople, mirisne, to mi je uvek ostalo u sećanju... :love: 🙂

Pa da ti je pod nosom svaki dan, smučilo bi ti se 🤣 nije ni meni smetao kim u povremenim dozama.

• Like
Reactions: Mrm
A sa druge strane mi neki ljudi, stariji od mene, govore kako sam i previše zreo za svoje godine, ja se samo pitam gde i kako to :D
Za to sam juce video post na IG, kako svi mislimo da smo nezreli i kao kako nas neko pusta da setamo po svetu kao vozrasni ljudi i onda prodjes vremena sa nekim ko je mladji/tinejdzer i shvatis aha jesam vozrasan covek.

Ja sam u nekom letargičnom raspoloženju. Ništa me ne zanima, ispiti idu a ja nemam ni volje ni motivacije da učim. I što se posla tiče, smene odrađujem a misli su mi negde tamo.. Raspoloženje - promenljivo 😏 Svi su prehlađeni oko mene. Ja sam bio metiljav onako dva, tri dana..

Za to sam juce video post na IG, kako svi mislimo da smo nezreli i kao kako nas neko pusta da setamo po svetu kao vozrasni ljudi i onda prodjes vremena sa nekim ko je mladji/tinejdzer i shvatis aha jesam vozrasan covek.
Baš to :D

Provereno pouzdano pomocno psihoterapijsko sredstvo.

Ice Cream Chocolate GIF by Food52

Prokletstvo ekstrovertnosti je kad ti nije ni do čega, na nekoj proslavi, ljudi baš od tebe očekuju da si u elementu da im držiš pažnju ili pumpaš energijom. Fuck off.

Ja bih jos vise voleo da izgorim, jer sam na Instagramu video da sr bivsi drug vratio tamo posle 7 godina, a pricao mi (dok smo bili dobri) kako nikad vise nece da kreira profil. Odmah sam ga blokirao, cak i da mu posaljem zahtev, znam da bi me odbio. Rekao sam da je inace on jedan od glavnih razliga zasto odbijam da posetim jugoistok Srbije, vec 2 i po godine nisam uopste isao dole.

Znam da sam dosadan sa ovim, ali ovo nisam mogao da precutim. I sad mi je lakse.

Ma ako si rekao, kome smeta neka ne čita..

Ukoliko i posle sedam godina tako reaguješ, to samo znači da nisi potpuno prihvatio da više niste prijatelji. Takve stvari vremenom postanu toksične, jer je druga strana možda sve ostavila iza sebe a ti se i dalje emotivno investiraš u taj nepostojeći odnos. Što pre raskrstiš i sebi objasniš da je kraj, bolje za tebe.

Lignjoslav i ja smo trenutno ista osoba, samo me ne opsedaju duhovi prošlosti nego me sadašnji vrlo živi demoni.

Ukoliko i posle sedam godina tako reaguješ, to samo znači da nisi potpuno prihvatio da više niste prijatelji. Takve stvari vremenom postanu toksične, jer je druga strana možda sve ostavila iza sebe a ti se i dalje emotivno investiraš u taj nepostojeći odnos. Što pre raskrstiš i sebi objasniš da je kraj, bolje za tebe.
Svestan sam toga, tu se sukobljavaju razum i srce. Razum govori da ga oteram u trista lepe, a srce... Bolje da ne slusam srce.

Nisam mu pisao posle propalog pokusaja pomirenja nista, niti sam hteo vise ikad da ga vidim, jer poludeo bih ako bih ga video. To je ono, strah od odbacivanja. Prosto pozelim da nikad nisam ni sreo tu... osobu.

Lignjoslav i ja smo trenutno ista osoba, samo me ne opsedaju duhovi prošlosti nego me sadašnji vrlo živi demoni.
Duh proslosti me proganja na bizaran nacin. Preko registarskih tablica. Mali milijardu puta sam video kola sa ista dva zadnja slova kao na kolima te... osobe.

• Sad
Reactions: Mrm
Neka gori polomljeno drvo, stare novine, suva trava, a vi, a mi, hajde da disemo.
Ako nešto treba da eksplodira neka to bude vasa pamet i kreativnost.

Od mene svim nesrecnim
sa ovog foruma

Hvala

Pročitao sam ove glavne na netu hladne obloge, paracetamol, karanfilić, nana, ali reko ako neko ima iskustva sa još nečim što radi posao

Back