de Nemačka 2024: Isaak - Always on the Run

Last edited:
Vraća nam se Max, koji je predstavljao Nemačku 2004. kada je zauzeo 8. mesto, a tu je i ćerka nemačke predstavnice iz 2001. Mišel, Marie Reim. Takođe, ponovo će pokušati da se domogne Evrovizije Ryk koji je zauzeo 3. mesto na nacionalnom izboru 2018.

Oh Boy sam čuo sinoć, neko podijelio na tw, fina pjesma.

Odlična mi je ova šlager Naiv(a), kao i Tears Like Rain, ali mislim da je najveći potencijal Always On The Run, premoćan glas ima momak a i pjesma je odlična i aktuelna.

Tako da, šlager jer je red da pošalju takvo nešto ili AOTR. Osim ako ne izaberu nešto pogrešno kao prošle godine

Taman se probudio i vidim da moram već preslušati pjesme 😭😭😭

Uglavnom, pjesme su loše, poprilično loše. Produkcijski je dobro, ali skoro ništa ih ne bi moglo izvesti iz bottom 5 plasmana.

Jedina pjesma koja mi se sviđa i koja mi je poslije slušanja ostala u pamćenju:

Tolika zemlja i ovakav spisak učesnika, svake godine se iznerviram lol

Tears Like Rain i Always on the Run zvuče odlično.

Мислим да не би имали 0 са једном од ове две које смо Петар и ја споменули, штавише са овом другом мислим да би могли топ 20 код жирија

Мислим да не би имали 0 са једном од ове две које смо Петар и ја споменули, штавише са овом другом мислим да би могли топ 20 код жирија
U prevodu "Blood and glitter" sve ti je oprošteno.. 😅

Бићу нескроман, али бићу, али мени је та пјесма увијек била за посљедња три мјеста тако да ми прво није било уопште јасно зашто су је и изабрали.

Meni je par pesama, uključujući te dve spomenute, bolje od njihove prošlogodišnje. Ima finih, treba preslušati cele, a ne samo pogledati rekapitulaciju.

Preslušao sam sada prvi put :

Galant: Bzv
Isaak: Ništaa....
Leona: Lepa boja glasa, ali dosadna pesma baš.
Bodine: Dopada mi se boja glasa i muzika mi je ok, ali pesma kao pesma, hmm....
Max: 2004.godine sećam se sam voleo njegovu pesmu i bio mi je čak i favorit baš zbog fenomenalnog i izuzetno lepog i kvalitetnog vokala, ali je imao tada i pesmu, odnosno PESMETINU, pa uživo nastup je pokidaao, 20 godina kasnije, glas je idalje izuzetan i prelepo je slušati, ali ove godine NEMA pesmu,kamoli pesmetinu..
Marie: Ništa posebno, uglavnom dosadno, kao i sve pesme..
NinetyNine: Tipična tralala pesmica, ovo kao ovaj Danac od prosle godine, smao malo bolje..
Ryk: Ništa posebno..

Sve u svemu ne mogu reći da su me Nemci razočarali, jer te razočarati može samo neko od koga nešto očekuješ, ali sam očekivao makar 2-3 konkurentne pesme koje mogu biti van bottom 3 u finalu, nažalost ovde takvih pesama makar na prvo slušanje nema, čak nikoga ne bih ni poslao u Malme, eto Bodine, Max i Ryk su "najpristojniji" ili da kažem manje zlo i manje loši i manje dosadni od ostalih, ali eto i Portugal i Nemačka mnogo lošiji festival imaju nego prošle godine na primer i praktično Nemci mi deluju uz Letonce i Portugalce (za sada) kao najlošiji nacionalni festival, mada Albaniju i Maltu nisam ni slušao generalno ništa, tako da su oni verujem još lošiji od njih, Moldavci su čak i korektni za ove haha..

Zašto se ti sekiraš za mene? Nisam rekao ni da se sekiram ni da sam razočaran, baš naprotiv napisao sam da nisam ništa očekivao, kako te može razočarati neko od koga nemaš nikakva očekivanja, takve zemlje te samo mogu obradovati, ako ne očekuješ ništa a oni izbace jedno 3-4 sjajne pesme..

Back