Preslušao sam sada prvi put :
Galant: Bzv
Isaak: Ništaa....
Leona: Lepa boja glasa, ali dosadna pesma baš.
Bodine: Dopada mi se boja glasa i muzika mi je ok, ali pesma kao pesma, hmm....
Max: 2004.godine sećam se sam voleo njegovu pesmu i bio mi je čak i favorit baš zbog fenomenalnog i izuzetno lepog i kvalitetnog vokala, ali je imao tada i pesmu, odnosno PESMETINU, pa uživo nastup je pokidaao, 20 godina kasnije, glas je idalje izuzetan i prelepo je slušati, ali ove godine NEMA pesmu,kamoli pesmetinu..
Marie: Ništa posebno, uglavnom dosadno, kao i sve pesme..
NinetyNine: Tipična tralala pesmica, ovo kao ovaj Danac od prosle godine, smao malo bolje..
Ryk: Ništa posebno..
Sve u svemu ne mogu reći da su me Nemci razočarali, jer te razočarati može samo neko od koga nešto očekuješ, ali sam očekivao makar 2-3 konkurentne pesme koje mogu biti van bottom 3 u finalu, nažalost ovde takvih pesama makar na prvo slušanje nema, čak nikoga ne bih ni poslao u Malme, eto Bodine, Max i Ryk su "najpristojniji" ili da kažem manje zlo i manje loši i manje dosadni od ostalih, ali eto i Portugal i Nemačka mnogo lošiji festival imaju nego prošle godine na primer i praktično Nemci mi deluju uz Letonce i Portugalce (za sada) kao najlošiji nacionalni festival, mada Albaniju i Maltu nisam ni slušao generalno ništa, tako da su oni verujem još lošiji od njih, Moldavci su čak i korektni za ove haha..