de Nemačka 2024: Isaak - Always on the Run

Više si dojadio sa time "ne znaš me lično", verovatno te nikada nećemo ni znati lično i može da procenimo tebe samo na osnovu tvojih pisanja.

Da li namerno stalno pišaš uz vetar (narodski rečeno) ili stvarno veruješ u to nije ni bitno.

Svi smo te podržavali kada te je Miloš banovao i smatrali smo da je to loša praksa, a sad kad si se vratio umesto da pokažeš svima da smo bili upravu udesetostručio si osobinu koja ogromnoj većini ide na ganglije.

Nije svaka misao za forum.

Više si dojadio sa time "ne znaš me lično", verovatno te nikada nećemo ni znati lično i može da procenimo tebe samo na osnovu tvojih pisanja.

Da li namerno stalno pišaš uz vetar (narodski rečeno) ili stvarno veruješ u to nije ni bitno.

Svi smo te podržavali kada te je Miloš banovao i smatrali smo da je to loša praksa, a sad kad si se vratio umesto da pokažeš svima da smo bili upravu udesetostručio si osobinu koja ogromnoj većini ide na ganglije.

Nije svaka misao za forum.
Pokahontas povela se priča oko nemačke zastave apropo one porukem u čemu je problem?
Šta sam izneo protiv drugih?

više je povod, mada sam i ja budala što pokušavam da menjam nešto što drugi pre nisu mogli.

S obzirom kakve stvari nasa omladina slusa/prati/gleda (Kristijan Golubovic, sve one serije o kriminalcima npr) i roditelji sto uvek nemaju vremena da se posvete svojoj deci i to samo kad nesto deca zeznu, sta starija garda gleda (realitije i emisije o teorijama savere) i veruje, koga narod zove "Majkom Srbije" i s obzirom sta se kod nas sve desava i ko nam je na celu drzave kao i to sto rodjaci i kumovi tog istog vode javne medije u drzavi, kompletno mogu da razumem zasto bi neko bio sklon gadjenju svoje drzave.

U svemu im razlog zbog cega neko nesto misli i oseca, ne osudjujte, ko zna kroz kakva sranja je ko prosao u zivotu da bi dosao do tog stava.

• Like
Reactions: Mrm
Utaban put za Lazanju, a i sto kazu ostali, ne svidja mi se to kukumakanje po drustvenim mrezama. Kao mi smo mnogo ludi i ne treba nam Evrovizija, niko ih i ne tera da masu zastavom, pogotovo ne nemacka delegacija. Onda se za par godina predomisle i dali bi sve da ipak odu na Evroviziju...

А и овај моменат 'жао нам је што нећемо бити 26. за Њемачку' смара, као, шта год пошаљемо бићемо посљедњи, не гласа се поштено.

ХАЛТ ДАЈН МАУЛ!

Isto, tako mi baš deluje taj post, to sam i juče kazao, ali ja lično ne bih voleo da se takmiče, meni se ne dopada, ništa osim poruke..

Ni ja nisam oduševljen Čekićarom.

Ako se jesu prijavili očekujem da budu odabrani, ali me zanima iskreno kako će izgledati ova godina sa 15 tele bait pesama. Dosta istih tele bait pesama koje bi možda u nekoj drugoj godini dobro prošle će zbog toga izvući deblji kraj.

Saznaćemo sve sutra od Barbare Šeneberger iz studija Berlin Adlershof.

Do tada družite se sa Končitom i Rejmondom koji su bave izborom poslednjeg finaliste.

zWSELNT.jpg

• Like
Reactions: Mrm
Back