255. FSC - Hogwarts

Upravo sam naleteo na film Hari Potera, ali ne znam koji je deo. Nesto su mi porasli. Upravo je izgovorio neke cini za spaljivanje, tako da se pripazite.... Gorece ...svasta.šŸ”„

DoŔlo je vreme da vam priznam neŔto. Na mojoj drugoj organizaciji napravio sam lažne rezultate. ViŔe puta nakon toga su prizivali da to ponovim. E pa na ovom izdanju se to dogodilo.
Neće biti zmajeva, jezera, idemo prozivanje od poslednjeg do prvog mesta, ali izbacivaćemo po troje u jednom postu.

000.png

DoŔlo je vreme da vam priznam neŔto. Na mojoj drugoj organizaciji napravio sam lažne rezultate. ViŔe puta nakon toga su prizivali da to ponovim. E pa na ovom izdanju se to dogodilo.
Neće biti zmajeva, jezera, idemo prozivanje od poslednjeg do prvog mesta, ali izbacivaćemo po troje u jednom postu.

View attachment 15420
Jel ovo neka fora koju ne kapiram jer sam tek na drugom izadnju fsc-a ili? 🤣

View attachment 15420
IGRAÅ  SE SA NAÅ IM MOZGOVIMA!!

jelena-karleusa.gif

View attachment 15420
tenor.gif

Moram vam priznati joŔ neŔto. Stojko se retko ponavlja, prethodni post bio je Ŕala, a mi nastavljamo dalje.
Idemo do magičnog lavirinta.

Prvi koji nije uspeo da se izbori sa mračnim putevima je Ro

11.webp

Back