Od koga je, dosta je! Molim lepoHvala na nuli arseniÄe

DoŔlo je vreme da vam priznam neŔto. Na mojoj drugoj organizaciji napravio sam lažne rezultate. ViŔe puta nakon toga su prizivali da to ponovim. E pa na ovom izdanju se to dogodilo.
NeÄe biti zmajeva, jezera, idemo prozivanje od poslednjeg do prvog mesta, ali izbacivaÄemo po troje u jednom postu.
View attachment 15420

Jel ovo neka fora koju ne kapiram jer sam tek na drugom izadnju fsc-a ili?DoŔlo je vreme da vam priznam neŔto. Na mojoj drugoj organizaciji napravio sam lažne rezultate. ViŔe puta nakon toga su prizivali da to ponovim. E pa na ovom izdanju se to dogodilo.
NeÄe biti zmajeva, jezera, idemo prozivanje od poslednjeg do prvog mesta, ali izbacivaÄemo po troje u jednom postu.
View attachment 15420
IGRAŠSE SA NAŠIM MOZGOVIMA!!DoŔlo je vreme da vam priznam neŔto. Na mojoj drugoj organizaciji napravio sam lažne rezultate. ViŔe puta nakon toga su prizivali da to ponovim. E pa na ovom izdanju se to dogodilo.
View attachment 15420
DoŔlo je vreme da vam priznam neŔto. Na mojoj drugoj organizaciji napravio sam lažne rezultate. ViŔe puta nakon toga su prizivali da to ponovim. E pa na ovom izdanju se to dogodilo.
View attachment 15420
Nisam mislio ozbiljno . Salio sam se.Dobro je rekao Tinte, goreÄe i krava i Å”tala!