A sto si se upecao? Pa jedva docekas da ih hejtujes

Upecao se jesam samo tako hahah, ali što se tiče hejta prema njime nijeee

(u ovom smislu

)
Pominjah već, ja stvarno imam velike simpatije prema Italiji kao zemlji, kulturi, pa i muziku im ovako inače stvarno često gotivim (npr. kao mali između ostalog baš slušah i Ramacotija i Ticijana Fera i Lauru), o kuhinji da ne govorim - obožavam je, jezik ne pričam ali znam španski pa preko njega razumem dosta i to dešifrovanje mi je uvek zanimljivo, pa onda imam i ja neke korene i iz Boke i iz Dalmacije i čak tu jako daleke italijanske, a svakako italijanofilske itd. Znači stvarno daleko od bilo kakvog animoziteta s moje strane, nego ovo da su s engleskim kolektivno na Vi je prosto činjenica

Hejt, ili možda bolje rečeno cinizam i kritičnost, od mene ide samo i isključivo prema popularnom vrtlogu i narativu Italije na Evroviziji, znači meta je samo taj uzak kontekst, jer imam alergiju na povlašćenost, kvaziposebnost i precenjenost, i za to ću uvek na ESC da prozivam 1. Švedsku 2. Italiju, tim redom

Uvek kažem, dobri entriji od kojih se neosnovano prave osma svetska čuda, i pri tome stojim
A ovo gore je bilo upecavanje hah, vamo kao skontah druge aprililili šale, ali ovo mi je maksimalno realno zadelovalo, trepnuo nisam, ličilo mi na njih