Pa Irska bas skace, do 8. mesta je stigla...a Slovenija konstantno pada...ipak nesto govori to...naravno da je rano za sve, ali neki pokazatelji postoje...Sem Irske i Francuake sve do sada izabrane pjesme na dnu na kladionicama.
Bacio sam pogled na kladionice (dakle ne bavim se njima, a u životu se kladio nisam ni za esc niti bilo šta drugo) i primetio da Irska konstantno raste, a Slovenija pada, preneo tu faktičku informacuju ovde i ništa dalje o tome rekao nisam, čak ni da će se na osnovu toga neko plasirati neko ne, jedino da nešto postoji čim sa 25. mesta dođeš na 8. u 3 dana, a neko se sroza na 33. mesto. That was just a fact, jeeez... :/Hajde da se podsetimo kako funkcionišu kladionice:
1. Što više uplata, to su kvote niže
2. Pre proba je izuzetno lako manipulisati kladionicama kako bi se kreirao hajp
3. Bilo ko na dnu može sad i 1000 evra da da i dići će se lagano u top 15 bar
Dakle, da li su kladionice relevantne pre proba? Ne.
Pa više me podseća na Yanx
Ma ne, poenta je iskoristiti kladionice kao argument ako ne gotivis neku pesmu, ali potpuno nebitno ako imas ne dvostruke nego visestruke arsineHajde da se podsetimo kako funkcionišu kladionice:
1. Što više uplata, to su kvote niže
2. Pre proba je izuzetno lako manipulisati kladionicama kako bi se kreirao hajp
3. Bilo ko na dnu može sad i 1000 evra da da i dići će se lagano u top 15 bar
Dakle, da li su kladionice relevantne pre proba? Ne.
Da li se meni obraćaš?Ma ne, poenta je iskoristiti kladionice kao argument ako ne gotivis neku pesmu, ali potpuno nebitno ako imas ne dvostruke nego visestruke arsine![]()