es Španija 2024: Nebulossa - Zorra

Svidja mi se ova emisija koja je usledila nakon finala.
Reporteri po hodnicima nalaze finaliste, ukljucuju ih uzivo i pitaju za utiske.

Ako gledamo vokale i zanemarimo tehničke probleme u prvom pf, ovde je malo ko briljirao - npr. malobrojni su Maria i st.Pedro + Angy. I Roger u drugom pf.

Ostalo onako prosečno, a najveći utisak mi je kako su dva favorita, Sofia i Almacor, totalno podbacili kada je pevanje u pitanju.

Stigao Pedrito u studio.
Siguran sam da ce baba dobro proci kod publike na ESC-u

• Like
Reactions: Mrm
Ako gledamo vokale i zanemarimo tehničke probleme u prvom pf, ovde je malo ko briljirao - npr. malobrojni su Maria i st.Pedro + Angy. I Roger u drugom pf.

Ostalo onako prosečno, a najveći utisak mi je kako su dva favorita, Sofia i Almacor, totalno podbacili kada je pevanje u pitanju.
I meni je to utisak, Almacor se još i popravio, ali Sofia se nije sabrala ni 2 posto. Mišljenja sam da je Pedro uz izmenu nastupa stvarno mogao da konkuriše visoko kod žirija, Horhe kod publike, a za babu ne znam... deluje mi kao flopčina, žalili smo se da je Luka lani bio "šaptač", a šta reći za ovakvo pevanje, totalno ravno i tiho, gotovo nepostojeće. Muzika mi je ekstra, nastup kičerica i promašaj, sve u svemu-ne sviđa mi se paket. Kontam da je publika odlepila samo zbog fore, odnosno njene pojave i godina. Pesma bi prošla nezapaženo da je bilo ko drugi izveo.

Back