Dežurni
Ekspert
Namirisao sam nešto kod nje još 11.novembra, i evo je posle svega!!!Nebulossa deluje najzanimljivije na slici, mada nije nešto spec njena muzika![]()
Namirisao sam nešto kod nje još 11.novembra, i evo je posle svega!!!Nebulossa deluje najzanimljivije na slici, mada nije nešto spec njena muzika![]()
Moj komentar na Stoletovo "Konstrakta 2"Isto sam pomislio, plus je ova MEC juče rekla nešto na fazon, iznenadiće se mnogi kad čuju pjesmu. Možda bude taj efekat
I meni je to utisak, Almacor se još i popravio, ali Sofia se nije sabrala ni 2 posto. Mišljenja sam da je Pedro uz izmenu nastupa stvarno mogao da konkuriše visoko kod žirija, Horhe kod publike, a za babu ne znam... deluje mi kao flopčina, žalili smo se da je Luka lani bio "šaptač", a šta reći za ovakvo pevanje, totalno ravno i tiho, gotovo nepostojeće. Muzika mi je ekstra, nastup kičerica i promašaj, sve u svemu-ne sviđa mi se paket. Kontam da je publika odlepila samo zbog fore, odnosno njene pojave i godina. Pesma bi prošla nezapaženo da je bilo ko drugi izveo.Ako gledamo vokale i zanemarimo tehničke probleme u prvom pf, ovde je malo ko briljirao - npr. malobrojni su Maria i st.Pedro + Angy. I Roger u drugom pf.
Ostalo onako prosečno, a najveći utisak mi je kako su dva favorita, Sofia i Almacor, totalno podbacili kada je pevanje u pitanju.
Bomba hit Košutnjaka 2020...
Ma čovek samo jednostavno voli Nedu Ukraden, a ova baka je pljunuta NedaMrm, podržvalac vrhunskih vokalnih sposobnosti i akrobacija odlepi za Nebulossom, interesting.![]()
Mi oveja negra!Mrm, podržvalac vrhunskih vokalnih sposobnosti i akrobacija odlepi za Nebulossom, interesting.![]()
Već je u finaluuKakav groznost od pjesme, ne bi me čudilo da prođe u finale