Offtopic

Nije se ogradio, ali nije ni javno podržao rat u Ukrajini.
Koliko god da mi je Biković odbojan, ovo je samo ukrajinska propaganda. Zaista sam šokiran da se ministarstvo spoljnih poslove jedne države bavi ovakvim stvarima.

Kako seru lol
One su u tom momentu bile u svojoj snob fazi i Grand im je bio ispod svakog nivoa i Jelena je krila da radi sa Uzelcem, a Sasa i Zika su Milicu molili mesecima da snimi pesmu, nije htela.

Random misao

Pričate sa strancima, pitaju vas kakav je život u Srbiji (ukoliko ste ovde).

Treba da navedete jednu pozitivnu stavku po kojoj se izdvaja od drugih i jednu negativnu stavku.

Šta biste rekli? Dakle jedna jedina od obe, nešto po čemu se izdvajamo u dobrom i lošem smislu.

• Haha
Reactions: Mrm
Nije za Srbiju, nego opcenito za Balkan sto mozes malo slobodniji socijalni zivot da imas, tipa mozes ici na kafu sa drustvom kad god pozelis, ili izadjes na pice cesce. Uvek za zapadne drzave kazu da jedva imas vremena za tako da se opustis.

E sad koliko je ta prednost bitna u zivotu ne znam xd

Sigurno smo druzeljubiviji i gostoprimljiviji od ostatka Evrope.
Nagativnih stvari ima dosta, ali ne bih mogao da navedem jednu, ne znam koji je trunutno najveci za ljude u Srbiji, mozda nizak standard zivota.

Povezano je. I ne znam koliko je svojstveno samo nama, ali

Negativno: iskompleksiran smo narod. Mislimo da je ceo svet protiv nas. Želimo da teramo inat.

Pozitivno: ljudi koji se izbore sa gore navedenim umeju da budu veoma pažljivi i prijateljski nastrojeni. Lako odbace sve razlike kada nekoga bolje upoznaju.

Back