Hteo sam da kazem o Dragi MašinPa stani one to pevaju o kraljici Nataliji? Lol
Hteo sam da kazem o Dragi MašinPa stani one to pevaju o kraljici Nataliji? Lol
Gostoprimljiviji da, a nismo recimo druželjubiviji od juga Italije...Sigurno smo druzeljubiviji i gostoprimljiviji od ostatka Evrope.
Ne znam, meni ovo dvoje nekako ide zajednoGostoprimljiviji da, a nismo recimo druželjubiviji od juga Italije...
Odnosno, zavisi da li porediš jug ili sever Srbije...
A ti sto vise vole da se druze manje vole da rade. Uvek imas na poslu neke pricalice koji kad se daju u divan od posla nema nista. Taj mentalitet je u nekim delovima sveta dominantan. Oni obicno kasne na sastanke, veceraju kasno, stalno strajkuju, imaju 100 praznika.Mislim da je gostoprimljivost proporcionalno sa nivoom sirotinje, nažalost (ili sreću, ne znam)
Pa da, ja imam radno iskustvo u Spaniji. Secam se da su cesto bili praznici, kad nisu praznici onda su strajkovi, i kada se radi imaju pauzu od rucka do 4-5 posle podne. Birokratija je uzasna, ne moze nista da se zavrsi. Spanija je prelepa zemlja, ljudi su divni ali toliko poslovnih frustracija u zivotu nisam doziveo.Što se tiče praznika tu smo slabi, mislim da je Srbija jedna od država u vrhu sa najmanje neradnih dana godišnje.
Španci i Italijani recimo imaju baš mnogo, skoro svaki malo bitniji istorijsko-religijski praznik im je odmor od 2 ili više radna dana.
A čak ni Italija nije ništa u odnosu na Švajcarsku i Norvešku s kojima sarađujemo.Što se tiče praznika tu smo slabi, mislim da je Srbija jedna od država u vrhu sa najmanje neradnih dana godišnje.
Španci i Italijani recimo imaju baš mnogo, skoro svaki malo bitniji istorijsko-religijski praznik im je odmor od 2 ili više radna dana.
Vole Italijani da se druže, a što se tiče gostoprimstva, mogu da ti skuvaju kafuNe znam, meni ovo dvoje nekako ide zajednoItalijani mozda jesu druzeljubivi, znam ih poprilicno, ali gostoprimljivi (bar koliko ja znam) nisu
![]()
Ranicu sePusti bilo šta od JK, one nove pesme su za bogu plakati.