Kako se danas osećate?

Ja zaista ne znam više odakle iskopavam psihičke snage za sva sranja koja mi se samo nakupljaju već mesecima unazad.
Nemoj da se pitaš nego pohvali sebe što si je iskopao. Snažniji je čovek nego što misli, ali tek kad je problemu to otkriva.

Ma hvalim sebe ali hoće li prestati više

tenor.gif

Od sinoć imam temperaturu, bol u mišićima, boli me grlo, glava. Trenutno mi je temperatura blago povišena ali se nadam da će me popustiti malo do četvrtka da u miru i lepom raspoloženju poslušam pesme za PZE 😇🤒

Za par dana treba da polažem prvi ispit ikada i osećam anksioznost + egzistencijalnu krizu. Paradoksalno, zbog fakultetskih obaveza nemam vremena da se posvetim obavezama na katedri za Berkli :(
Ne brini ništa, ima vremena za katedru za Berkli do maja. 😍

Fino veče za šetnjicu, nekako se odmah bolje i osećam čim nije mnogo hladno. Btw posle onako teške godine u smislu psihe, neki optimizam u vazduhu lebdi oko mene. Obrni - okreni kakav god bio dan, osećam da lepe stvari tek dolaze do mene ❤️

Ja sanjao da nam PzE pesme ulaze po viralnim listama na Spotify-u. Vo imja oca.

Ja ne mogu ove temperature od 20°C u februaru. Šta je ovo, Malta? 😭
Pa u gradu Tunisu je bilo max danas 19 C, a u Kraljevu dnevna Tmax 21 C, pa sad ti vidi.. 🤨

Trebala mi je mala pauza od foruma, da procesuiram neke emocije. Odlučio sam da ne forsiram neku sreću kada je ne osećam i da budem skroz okej sa tim da nekada nisam okej. Trebalo mi je vremena da to izbacim iz navike, da karikiram lažnu atmosferu i nabacujem smeh drugima kada meni nije do toga. Jednim delom za moje neraspoloženje je doprineo prekid kontakta posle 6 meseci sa osobom sa kojom sam gradio neki odnos. Neko je ispao nezrela p*zda pa mu je skroz bilo okej da ode bez objašnjenja. Iako jednim delom uvek očekujem tako nešto, pogotovo u gej relacijama, mislio sam da će ispasti čovek (mislio sam da imamo dovoljno otvoren odnos) Da ne idem u detalje iznošenja privatnosti, žao mi je što sam pola godine bacio na nekoga ko to apsolutno ne zaslužuje. Još jednom ispadoh budala ali idemo dalje :)

Nije bačeno vreme ako si iz toga naučio lekciju, a deluje mi da jesi. Pauza od interneta generalno je uvek odlična ideja. Drži se. ❤️
Hvala ti. Pa, ovog puta nisam idealizovao odnos (sklon sam tome 😂) ali uprkos tome imao sam određena očekivanja od njega. Ne želim da razvijam filmove i tražim razloge, već samo da otpustim to sve. Prijala mi je mala pauza od neke preterane diskusije i razgovora, planiram to češće da uvedem.

Osećam se užasno i kao da se gušim u sopstvenoj koži. Večeras sam imao žestoku raspravu sa jednim članom svoje porodice i naišao sam na brdo nerazumevanja, groznih reči i podsmeha. Toliko sam bio izbačen iz takta da sam ispričao o momentima kada sam bio na samoj ivici da naudim sebi, a na to sam dobio odgovor da sam razmažen, kako lupam gluposti i kako nemam nijedan razlog da to učinim. Ja znam da sam malo specifična osoba, ponekad imam osećaj kao da ne pripadam ovom svetu, kako sam nesnađen, da mi ništa ne ide od ruke, ali žao mi je što ne dobijam barem gram razumevanja od osobe koja se vodi kao moj roditelj. Celo veče se osećam razočarano i bedno, kao da je isisana sva moguća energija iz mene. Drago mi je što bar imam ovaj forum da malo istresem sve iz sebe, tj. ono što me tišti.

Last edited:
Stole, siguran sam da znaš koliko vrediš i da imaš ljude oko sebe koji znaju to isto. Porodicu nažalost ne biramo i ta porodica koja treba da bude tu za nas i na našoj strani često nije, i zato pre svega treba da odaberemo sebe i da ne dopustimo da nam uđu pod kožu, ne samo oni već bilo ko. Drži se i budi jak ❤️

Back