it Italija 2024: Angelina Mango - La noia

#Sanremo24 songs in Italy's Spotify chart on February 7:
#1 I p' me, tu p' te
#2 Sinceramente#
3 Tuta gold
#4 La noia
#5 Tu no
#6 Tutto qui
#7 Un ragazzo una ragazza
#8 Due altalene
#9 Casa mia
#10 Apnea
#11 Pazza
#12 Fino a qui
#13 Vai!
#14 Click boom!
#15 Autodistruttivo

Jel vole ovog Geoliera novinari j ostalo? Javlja mi se kod njega jedan Ultimo case iz 2019 🤣
vrlo moguće...a ja se nadam Loredanu da žiri ubaci u mašinu kao mahmood-a tada.. 🙏
mada je Lori tada bila 3. kod publike 5. veče, i nije ušla u superfinale.. 😭

Jel bilo slučajeva da se rezultati radijskog žirija drastično promene između prve dve i pete noći?

Inače sviđa mi se ovaj sistem samo sa top 5 više nego cela tabela, daje na neizvesnosti.

Jel bilo slučajeva da se rezultati radijskog žirija drastično promene između prve dve i pete noći?

Inače sviđa mi se ovaj sistem samo sa top 5 više nego cela tabela, daje na neizvesnosti.
Menjao se sistem bodovanja dva puta kako je Amadues tu, a mislim da radijski žiri nikada nije bio izdvojen kao sada, već uvek u sklopu press-a

Annalisa molim te pobedi u subotu, iako ja navijam za Iramu, ali samo da ne pobedi ovaj G*olier, stvarno ne znam sta vide u njemu. Inace, Annalisa je navodno trudna
isto pesmu slusam u siframa pola pesme ne razumem sta peva .

Annalisa se udala prosle godine, za trudnocu nisam cuo, ali nadam se da ce pobediti, svakako je najbolji izbor u ovogodisnjoj konkurenciji.

Annalisa ili Angelina Mango nek njih dve ode .
Ne Angelina samo Annalisa, ili The Colors, ne samo sto su mi te dve PESME najbolje i jedine koje slusam jos uvek na ovom festivalu i pustim povremeno, vec mislim da bi najbolje te 2 pesme mogle proci i iznivelisati dakle žiri+publika, za ostale pesme mislim da bi ili prosli kod zirija slabo a dobro kod publike ili bi prosli kod zirija jako dobro ili solidno a kod publike veoma slabo ili mlako. Od ostalih jedino Mahmooda vidim kao solidno plasiranog i kod publike jos i zirija, zbog stare slave, plus je ok vokalno i veoma iskusan na sceni i na Evrovziji. Vec na primer ako posalju Loredanu, ili Angelinu nisam ubedjen da bi podjednako i ziri i publika zaista to podrzali.

Geolier je bio favorit odmah po objavljivanju spiska, ako pitate kladionice. Nisu sigurno neke random uplate.

Meni se pesma uopšte ne dopada, ali, ako je u sinoćnjoj konkurenciji bio prvi, verovatno će ga i u finalu publika staviti visoko.

Geolier je bio favorit odmah po objavljivanju spiska, ako pitate kladionice. Nisu sigurno neke random uplate.

Meni se pesma uopšte ne dopada, ali, ako je u sinoćnjoj konkurenciji bio prvi, verovatno će ga i u finalu publika staviti visoko.
Geolier je ove godine kao kod nas 2013.godine one Moje 3, ili 2020.godine Hurricane, pesme bezvezne, ali su trenutno popularni pa su zato dobili toliko glasova publike. Jedino OT bend nije pobedio po publici samo zbog popularnosti, vec izmedju ostalog i zato sto im je pesma bila objektivno najbolja te 2009.godine. I da nije savrsena bila je mnogo bolja od konkurencije, s obzirom da im glavni konkurent kod publike bio lik koji u svojoj pesmi i svojim stajlingom ismeva mentalno zaostalu decu i ljude i time stiče veliku popularnost i preglede na youtube i zaradjuje na ismevanju dece i osoba sa posebnim potrebama..

• Haha
Reactions: Mrm

Angelina ili Mahmood , to je to...
fox tv GIF by MasterChef Junior

Geolier je ove godine kao kod nas 2013.godine one Moje 3, ili 2020.godine Hurricane, pesme bezvezne, ali su trenutno popularni pa su zato dobili toliko glasova publike. Jedino OT bend nije pobedio po publici samo zbog popularnosti, vec izmedju ostalog i zato sto im je pesma bila objektivno najbolja te 2009.godine. I da nije savrsena bila je mnogo bolja od konkurencije, s obzirom da im glavni konkurent kod publike bio lik koji u svojoj pesmi i svojim stajlingom ismeva mentalno zaostalu decu i ljude i time stiče veliku popularnost i preglede na youtube i zaradjuje na ismevanju dece i osoba sa posebnim potrebama..

pročitam li još jednom OT bend:

314.png

Back